Launtaina mentiin Enoon mökille ja siitä sunnuntaiaamuna Enoon rakennusetsintään. Meiän ryhmä reenasi aamupäivän ulkona + ulkohallit, pannuhuoneet sun muut ja iltapäivän sisällä.

 

 

Sinna reippaana tarkastamassa ulkohallia. Sitten kuului aina välillä rämähdys ja Sinna paineistui joka rämähdyksellä lisää, eikä touhu ei oikein enää ollut kivaa sen jälkeen 

 

Täältä Sinna sai vahvan vainun ja merkkaili sitä hyvin selkeästi monta kertaa, muttei osannut heti paikallistaa hajua.

 

Välillä Arto ja Sinna kävivät tarkastamassa muita paikkoja, kunnes..

 

.. palasivat paikkaan, jossa Sinna oli merkannut hajua ja sieltähän se maalimies lopulta löytyi. Suoralla palkalla, kun haastetta oli muutenkin jo riittämiin! Toinen maalimies löytyi pimeästä pannuhuoneesta. Sinna oli siinä vaiheessa jo aika paineessa ja liikkuminen pimeässä oli takkuisaa..

 

Toiselle kierrokselle autossa oottelun jälkeen Sinna oli onneksi jo palautunut. "En ehi nyt moikata kamuja, kun pitää rientää töihin!"

 

"Jokojoko?"

 

 

Portaat ylös ja alas. Portaat oli Sinnasta hankalammat tulla alas ja sitä piti vähän kannustaa.

 

Joihinkin paikkoihin tarkastamaan piti hyppiä laitteiden päältä.

 

Täältä löytyi maalimies nro 1. Sinna oli merkannut paikkaa jo monen monta kertaa, mutta ei vaan saanut paikallistettua. Sama kävi toisella maalimiehellä: selvät merkkaukset, mutta lopputyöstössä meni tuhottomasti aikaa hajut kun liikkuvat rakennuksissa melko monimutkaisesti.

 

Loppuun palauttelevat leikkirevittelyt ja hyvin leikkikin, vaikka oli tehnyt PITKÄÄN aktiivisesti hommia!

 

Kiitos reeniläisille upeista opettavaisista reeneistä! Sekä vaunujen työntelystä!