Sinna oli tänään pitkästä aikaa normityöpäivän mittaisen ajan yksin kotona, kun Arto oli moottoripyörämessuilla ja Tiia jumppakoulutuksessa. Sinna ja Reme olivat päättäneet viihdyttää yhteistyöllä itseään/toisiaan: Reme oli avannut vaatekaapin (se on ainut nelijalkainen talossa, joka sen osaa avata) ja Sinna oli levitellyt vaatteita ympäri kämppää, kekseliästä

 

Tottisteltiin sisällä sivulletulojen ja käännösten verran, juu-u, ihan hyviä, mutta kolmea askelta pitemmissä suorissa jätättää Myöhemmin otettiin kolme jälkiesinettä, sisällä nekin. Tällä kertaa jokaisen esineen alla oli myös purkin kansi, josko se vähentäisi viime kerralla esiintynyttä ennakointia maahanmenossa. Eipä ennakoinut tällä kertaa, vaan teki tosi täsmällistä työtä Iltaruualla vielä puolentoista minsan paikkamakuu: ruokakuppi kädessä, josta Sinnan eteen yksi nappula, jota ei saa ottaa ja välipalkkaa kupista suoraan suuhun ja loppupalkkana koko kupillinen. Tooosi hyvä!

 

p.s. Ruu on ollut nyt parisen viikkoa enempi pelkällä heinäsapuskalla - pieniä herkkuja lukuunottamatta Tänään se olisi saanut herkuksi pari siivua mandariinia ja teelusikallisen siemeniä, mutta ei maistunut?? Hyvin outoa Ruulta, pitää seurata tilannetta.