Käytiin viestireenissä Jaamankankaalla tänään. Sinna sai juosta isojen koirien kanssa Paikalla saksari, grotsku, aussi ja hovawart. B-pisteeltä A-pisteelle oli matkaa ehkä vajaa 300 metriä. Ei näköyhteyttä, pohjana metsäpolku. Sinna lähetettiin toisen koiran perään heti, kun toinen koira oli ennättänyt juosta näkyvistä. Hienosti ampaisi pentu Tiian luota vie-käskyllä matkaan ja vauhti säilyi Arton luo asti, jess  C-pisteelle matkaa pidennettiin ehkä vajaa sata metriä. Lähetys Arton päästä oli taas lennokas, mutta Sinna pysähtyi paikkaan, jossa Tiia oli aiemmin ollut eli B-pisteelle ja jäi sinne nenunsa kanssa pyörimään  Ääniavuilla tuli Tiian luokse C-pisteelle saakka. Lähetys C:ltä A:lle jälleen loistava ja Artolle saakka juoksi kuin vanha tekijä, jessjessjess  Sinnalle ei otettu enempää tänään. Sinna sai kehuja porukalta ja osa oli hämmästyneitä sen taidoista yhdistettynä nuoreen ikään Ensi viikolla jälleen Jaamankankaalle ja sitten myöhemmin syksyllä reenit siirtyvät Outokumpuun, missä käydään aina kun töiltä ja koululta ehditään. Ihana nähä, kun pikkukoira nauttii tekemisestä

 

Reenin jälkeen Sinna pääsi telmimään saksanpaimenkoira Iken (6 kk) kanssa. Meno oli niin rankkaa, että Tiia kaadettiin säälittä kumoon ..

 

p.s. Mahtaa olla postinjakajalla aina mielenkiintoista pudottaa postia meidän luukusta.. Kuuluuko silppurin ääni vai ei  Tänään laskut oli jätetty roikkumaan luukusta, jolloin ne olivatkin säilyttäneet alkuperäisen muotonsa. Mainokset, jotka oli pudotettu lattialle asti, löytyivät silppuna  Kun kerkeis käyä Joensuussa postissa, niin hommattais se postipussi..