Eilinen viesti meni kaikkien koirien osalta hurjan hyvin, vaikka taipaleen välissä pyöri koko reenin ajan marjastaja ja toiselta puolelta kuului mahoton rakennusmelu ja/tai ammuntaa. Maastona kangasmetsää, jossa vaikeutuksena yksi polun ylitys. 

 

Eka matka 250 metriä: Sinnan aika 47 sekuntia. Sinna harhautui marjastajan lähelle lähellä A-pistettä, joten Arto huusi sen sieltä pois. Sinnan juoksi tämän taipaleen ensimmäisenä koirana.

 

Toka matka 500 metriä: Sinnan aika 1 min 11 sekuntia. Hyvä!

 

Kolmas matka 500 metriä: Sinnan aika 1 min 2 sekuntia. Loistava!

 

Neljäs matka 550 metriä: Sinnan aika 1 min 17 sekuntia. Hyvä! Polun ylitys ei aiheuttanut ongelmaa. Tauolla pienet jäähyttelykävelyt ja loppu tauon ajan mättäällä makasi väsynyt onnellinen pieni hurtta kyljellään pitkin pituuttaan nenu turpeessa. Välillä popsi mustikoita koppeina Tiialta tai suoraan pensaasta.

 

Viides matka 550 metriä: Jostain se vaan repi energiaa ja aika mieletön 1 min 10 sekuntia Jäähyttelyt päälle.

 

Nyt kun juoksu on sujunut hienosti, voisi ensi reenin aiheeksi ottaa ehkäpä nätisti lähellä-käskyn suorittamisen ennen lähetystä. Tällä hetkellä on aika rynnimisyritystä ja välillä on ihan luvan kanssa juostu yhessä kilpaa lähetyspaikalle innon takaamiseksi.

 

p.s. Ilmeisesti eilen oli taas postimiehellä tullut kiire vetää kätensä pois luukusta, kun oli jälleen tipahtanut sormensuojus meidän eteiseen No, kohta päästään tästäkin ongelmasta, kun on postilaatikko (eli lakaistaan ongelma maton alle ).