Tää viikko on mennyt lenkkeillessä ja pikkupuuhaa keksiessä. Vaikka pakkaset on melkoset, ollaan tehty sellasia puolen tunnin-puolentoista tunnin lenkkejä päivittäin (yleensä 1h). Sinnan tyyli, jos varpaita palelee: istahda takamukselles hankeen ja nosta molemmat takatassut kerralla irti maasta  Sinna nauttii, kun ennättää lenkkeillä valoisan aikaan, pimeällä sitä vähän kehtuuttaa lähtee mihkään, vaikka ei se mitään säiky tms. Onneksi sattui tää pakkaskausi nyt loman alkuun, niin ennättää uunia lämmitellä kahteen otteeseen päivässä.

 

Kotitottiksia ollaan tehty pikkuisen päivittäin. Maanantaina Artolla ja Sinnalla oli aiheena nopeat pysähdykset seuraamisessa ja eteenistuminen. Eteenistumiset oli tosi upeita, suoria ja ihan lähelle ja miten innokas Pysähdyksetkin oli niin nopsia, mitä nyt liukkaalla lattialla voi olla. Tiistain aiheena oli nopeat pysähdykset ja kaukana maahanmeno (eteenlähetyksen loppuunopettamista varten). Pysähdykset oli ihan kivoja, maahanmenot parani huomattavasti, kun Tiia tajus madaltaa ääntä maahan-käskyssä! Eilen aiheena oli patoaminen perusasennossa, lelupalkka seuraamisessa ja tempon vaihdokset seuraamisessa. Patoaminen meni kivasti, mutta taas huomas, kuinka tuo purkaa viettiään leikkiessä ja seuraamisesta ei tullutkaan sitten enää yhtään mitään! Myöhemmin ulkona lenkin varrella namipalkalla seuraamista ja tempon vaihdoksia ym. pientä ja sit oli taas kiva fiilis tehhä. Tänään lenkin varrella ex-tempore seuraamista ja maahanmenoja kaukana, hyvähyvä! Tänään lenkillä myös yksi pudotetun esineen nouto (tosi hyvä), alku viikosta jollain lenkillä kolme kappaletta (ekassa Sinna bongasi esineen jo itse jonkin aikaa pudottamisen jälkeen ja sai tuoda sen siitä suoraan, tokassa juoksi niin kovaa luo, että meni ohi, kolmas toisto oli hyvä).

 

Joku ilta tällä viikolla näkyi hienot revontulet, joita ihasteltiin kotipihalla. Myös Reme oli mukana Arton takin sisässä Reme ja Sinna ei kyllä tottapuhuen arvostaneet hirmuisasti tuota pihalla kylmässä seisoskelua