Perjantaina hakuiltiin raunioilla ihan isseksemme, kun muita ei ollut ilmaantunut paikalle. Sinnalle irtorullailua helpoilla rauniopaikoilla, Arto saattoi olla jo vähän piilossakin. Hyvä Sinski!

 

Ykälle viiden maalimiehen verran ukkoja (Tiia) raunioiden "syövereissä". Tää oli Ykän eka kerta raunioilla, niin valkattiin vähän helpompia piiloja. Tarkentaminen on Ykällä vielä vaikeeta, mutta tekee töitä hyvin Ykän reenin päätteeksi läheiseltä ampuma-alueelta kuului laukauksia. Ykän pää kääntyi, muttei muuta

 

Lauantai vietettiin hellettä paossa veneillen ja saaressa. Ykä oli pikkuhuligaani: pissasi veneeseen mennessä ja saarella kaatoi pöydän! Tulomatkalla pidettiin kaiken varalta Ykän lirutauko ja tarpeeseen tuli. Mentiin veneellä lähemmäs rantaa ja annettiin Ykälle lupa hypätä veneestä. Ykä ui rantaa kohti ja heti kun jalat yltivät pohjaan, nousi koipi ja häntä veden alta siihen malliin, että hätä oli ollut. Ykä teki rundin vielä rannan kautta ja sitten ponnisti (kutsusta) takaisin veneeseen. Mahoton veden litkijä.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'

Eilen hakuilemassa Selkiellä. Sinnalle viisi maalimiestä, jotka valmiina piilossa 10-25 metrin syvyydessä irtorullien kanssa. Tosi hyvä (hienot pistot ja into), mutta luovutus tökkii.

 

Ykälle myös viisi maalimiestä, joista kolme tuulen puolella pimeinä (!) ja tuulen alapuolella olevat haamuina. Hyvin irtosi pimeille, mutta jonkinlaisia tarkistusympyröitä joutui tekemään ja toiselle haamulle piti ottaa kaksi lähetystä, kun rinteet sotkivat pikku-Ykää. Hyvä Yksä!

 

p.s. Ykä ei läheskään aina enää ui, vaikka lenkkeiltäisiin rannalla vapaana. Onkohan se saanut tarpeekseen?