Tottisteltiin tänään jälleen Kaisan koiruleiden kanssa Liperissä, paikkana tänään rantamakasiinin parkki. Sinnalle otettiin ekalla pätkällä perusasentoa ihan muutama toisto. Pitipä ottaa koiruus hihnan päähän, kun huitelu olisi kiinnostunut tekemistä enempi Mutta hurtta saatiin hallintaan ja onnistuneet suoritukset oli näppäriä! Kontaktikin taisi pysyä kohtuu hyvin.

 

Toka pätkä eteenistumista Tiia peruuttaen. Tähän ei hihnaa enää tarvinnut, vaan kontakti säilyi suht kivasti ja varsin mukavasti tuli lähelle. Pätkän loppuun luoksetulo ilman loppuasentoa, hyvä. Palkkaus kahden pallon leikillä. Kivasti tapahtui pallon vaihdokset lennosta.

 

Kolmas pätkä maassapaikallaoloa. Ei hyvä. Tiia jäi seisomaan ihan Sinnulin viereen ja liikkui tosi vähän. Välipalkkaus kohtuu useasti ja silti Sinna pääsi nousemaan vieläpä muutaman kerran  Näin ei pitäs saaha kyllä käyä..

 

Neljäs ja viimeinen pätkä oli kaksi eteenlähetystä samoin kuin viime kerralla eli Sinna oli mukana viemässä palkkaa. Hyviä suorituksia molemmat! Tiia oli juuri kerennyt ottaa Sinnan hihnaan viimeisen eteenlähetyksen jälkeen, kun edestä viuhahti avantoon menossa oleva pappa uimahousuissaan jolle Sinna meni vielä ärähtämään takajaloillaan Pappa vaan tuumasi "Noh noh" hurtalle.  Nää on nää "omat" reenipaikat vähän tälläsiä..

 

Energian puutteesta ei Sinnaa tänään voinut syyttää, kunhan vain menon ja meiningin olisi saanut paremmin kanavoitua itse tekemiseen. Kaikki suoritukset, mitkä Sinna teki, oli tosi innokkaita (paitsi maassapaikallaolo..), mutta tuota intoa vaan pursuili myös suuntaan jos toiseenkin Tällä viikolla kotireeneissä aiheina voisi olla mm. istumassa paikallaoloa, jossa vapautus palaamalla koiran luo palkkaamaan ja maassapaikallaoloa.

 

Reenin jälkeen käytiin vielä jäällä hieman kastelemassa varpaita Sinnan ja Urhon leikkien ajan.