Tottiksessa Sinnalle tänään hyppyä patukkapalkalla. Ja sitten seuraamista myös patukkapalkalla. Hypyissä oli intoa, seuraamisessa vaihtelevasti.

 

Sinna pääsi myös leikkimään suojelumaalimiehen kanssa. Viettiä kuulemma jonkin verran löytyy, mutta herkkyys vähän jarruttaa. Ja olisihan Sinnastakin saanut kuulemma tehtyä vähän vietikkäämmän, jos sitä olisi pennusta saakka viety eri tavalla. Vallan loistavasti Sinna leikki ja leikittäjä myös haukutti Sinnaa, mistä Sinna kyllä nousi Leikissä oli alussa yksi, sitten kaksi patukkaa, mutta ihan kivasti Sinnan sai tuomaan myös yhtä patukkaa. Kannattaisi kuitenkin mielummin olla kaksi patukkaa aina leikissä mukana, ettei tule kuolleita hetkiä. Vietin tekoon voisi käyttää "tolppaan kiinni + lelulla härnäys" -menetelmää Ja siitä päästää puremaan. Ja leikkihetket pidettävä lyhyinä ja patukan on oltava tarpeeksi vaikea, ettei se tule kuin "Manulle illallinen".

 

Artolla meni tottiskentällä kolme tuntia ja antoisa reissu oli (Tiia oli töissä). Arto pääsi myös leikittämään pikkuista malipentua sekä seuraamaan parit suojelureenit aikuisilla koirilla.