Tottisteltiin tänään Viinijärven aseman parkissa jälleen. Sinnalle ensin sivulletuloja jättäen Sinna eka istumaan ja siitä Tiia siirtyi poikittain Sinnan eteen, minkä jälkeen sivu-käsky käsiavulla. Ihan innokasta. Seuraava pätkä sen sijaan sivulletuloja patukka kainalossa: ei mennyt kovin kaksisesti. Ympäristö olisi kiinnostanut enempi, eikä Tiia oikein osannut ohjata. Kolmantena pätkänä sivulta maahanmenoja, ihan hyvät! Maahanmenojen perään yksi eteenlähetys. Sinna näki Arton vievän palkan ja Tiia lähetti Sinnan eteen koirulin oma-aloitteisesta hyvästä kontaktista perusasennossa. Tää on kyllä Sinnan lemppariliike  Kivat reenit, harmi vaan, että auton penkin reikä jälleen hieman suureni Hyvää häiriötä oli tänään jonkin verran: Urho tolpassa kiinni kentän reunalla, mopo ja autoja parkkiksen viereisellä tiellä ja parkkiksen läpi käveleviä ohikulkijoita, joista kahta Sinna kävi moikkaamassa voitettuaan patukan palkkana Onneksi koululaiset eivät säikähtäneet iloista Sinnaa. Tottistelun jälkeen Sinna pääsi vähän leikkimään Urhon kanssa. Sinna suoritti hyviä luoksetuloja kesken leikin, kun välillä piti koiraa huudella, kun oli liikennettä.

 

Liperiin tultuamme mentiin koulukeskuksen leikkikentälle vähän leikkimään ja otettiin myös hyppyä, kun se eilen jäi tottiksessa tekemättä, kun ei päästykään kentälle vaan oltiin parkkiksella. Muutaman kerran Sinna pääsi kiertämään esteen, mutta hyviäkin suorituksia saatiin.

  

 

Leikkihetken jälkeen haettiin Sanna töistä meille kylään ja mikäs Sinnasta sen mukavampaa, kun saa Sannan kanssa leikkiä ja kölliä

 

 

 

 

p.s. Arto kävi tänään Tiian mukana maastoratsastuslenkillä ja hyvin meni  Heppana suomenhevostamma Tiltu.

 

 

p.p.s. Tänään oli hyvä päivä muutenkin: Arto sai töitä fyssarina keskussairaalalta neurolta