Torstaina otettiin Selkärannalla Sinnalle rullareeniä ja lauantaina mökillä. Molemmilla kerroilla tajuttiin vahingosta viisastuneina jättää yhteen suoritukseen, kun olivat niin onnistuneita Ykä sai pikkuisen tottistella mökillä.

 

Möksällä

 

Sinnalla turposi jonkun ötin puremasta simmu

 

Maanantain hakureeneissä ei ollut meidän lisäksi kuin yksi reenaaja, mutta saatiinpa harjoitukset kuitenkin hyvin piettyä. Ykälle neljä maalimiestä, joista 1. ja 3. haamuina ja 2. ja 4. tuulen puolella pimeinä. Hyvin se etsii pimeitäkin, lähtee innolla ja löytää, mutta toki oppikirjamainen pisto ei ole vielä hallussa. Ykän käyttäytyminen maalimiehellä on myös aika "ripeetä": söin palkkani, joko saan etsiä lisää?! Se ei sen kummemmin moikkaa maalimiehiä eikä yleensä suostu edes leikkimään, selvästi haluaisi vaan jatkaa hommia. Sinänsä hyvä, että on ilo etsiä, mutta toisaalta kiinnostuksesta maalimiehiin saattaisi tulla jatkossa enemmän moottoria.

 

Vanhempi kuva hakureeneistä: Ykä odottaa lupaa lähteä hakumettälle (Sinnakin haluaisi).

 

Sinnalle maanantain harjoituksissa rullareeniä kahden ensimmäisen maalimiehen verran (tosi hyvä, yhtä into on lähteä maalimiehelle ekan kerran kuin näytöllekin ja rullakin tuli mukavasti Artolle ) ja sitten kaksi suora palkkaa pimeinä (tai no ensimmäisen piiloon lähdön Sinna näki). Hyvä!

 

 

 

Eilisen meillä oli talossa kolme holskua, kun Sinnan pikkusisko Ulpu oli hoidossa Ihanan reipas mutta rauhallinen ja vieläpä tosi nätti pikkuholsku (tai no ei 5-kuiseksi edes kovin pieni). Ulpu kävi kahlaamassa makasiinin rannassa ja pari muuta pikkulenkkiä, joista yhden yhdessä Ykän kanssa, yritti komentaa Ruuta liikkeelle, itki vähän omistajien perään ja muuten lähinnä nukkui pitkin pituuttaan koko päivän. Sinna oli Ulpulle vähän mustis sekä ihmisistä että Ykästä  Ja Ykä sanoi muutaman kerran pennulle kovan sanan näyttääkseen, "kuka täällä muuten sitten määrää". Mutta muuten kaikki meni oikein leppoisasti!

 

Siskokset

 

 

Sammakko

 

 

 

Ykän kanssa

 

 

Nätti

 

 

 

p.s. Vanha kuva Kalliolammen mökkireissulta. Sinna vetäytyy välillä omaan rauhaan isossa porukassa.

 

p.p.s. Reme oksensi eilen ruokakuppiinsa kesken syönnin

 

p.p.p.s. 1.9. muutetaan Solaan Polvijärvelle = maalle! Sitä odotellessa