Sinna oli viime viikolla hoidossa tiistaista lauantaihin Liperissä ja oli häiriökoirana ohitusreeneissä Iloinen Eläin - koirankoulutusyrityksessä.

 

Lauantaina haettiin Sinna matkaan ja ajeltiin Etelä-Suomeen pääsiäisreissulle. Sunnuntai vietettiin Hollandroy-kenneltapaamisessa. Ohjelmassa oli kuulumisten vaihtoa, tottista, koirien kuvaus ja hakua. Tottiksessa lähinnä leikkiä ja vähän seuraamista, oli vähän keskittymisongelmia sekä koiruudella että Tiialla. Kuvauksessakaan Sinna ei varmaan ollut parhaimmillaan karvanlähtöturkkeineen.. Haussa rullareeniä. Nämä olikin kevään ekat mehtäreenit. Ekassa rullantuonnissa ei ottanutkaan rullaa maalimieheltä. Uusi yritys ja sujui moitteetta. Toisella kertaa otti rullan hyvin, mutta joku tosi kiinnostava juttu (pentujen makkararingin nameja tai jotain muuta syötävää/haisteltavaa) oli matkan varrella ja rulla putosi. Uusi lähetys ja oli hyvä! Viimeisellä lähetyksessä jäi haistelemaan, mutta ärähdyksestä jatkoi matkaa ja muutoin hyvä! Kiitos tapaamisesta ja reeneistä!

 

 

 

 

 

 

Toissa päivänä tottista Polvijärven koulun pihalla. Innokkaampaa oli kuitenkin sitä ennen kotona, kun Arto tottisteli pihalla palkkana tyhjä muovipullo