Lauantain aamulenkillä "laiskan ohjaajan esineruutua". Eli ei tallatulla alueella Mukana oli hanskat ja taskunamit, sehän riittää? Hihnaakaan ei ollut mukana, joten Sinna istumaan mehtätielle ja siitä Tiia talsimaan mettään hanskat mukana. Ekan hanskan heitto - ja hanska lensi puun oksalle. Sitten aluetta sivusuunnassa eteenpäin ja toisen hanskan heitto. Sinnan lähetys kohti ekana heitettyä esinettä, joka oli Sinnan kohdalla. Mutta ei, kun eka piti mennä etsimään viimeisimpänä muistissa ollut hanska. Pienen tarkennuksen jälkeen löytyi ja hyvin toi. Sitten lähetys "ekalle" esineelle ja sinne eteni suoraan, nappasi esineen puun oksalta ja toi Lenkki välissä ja samassa kohtaa metsää esineruutua samoilla kahdella hanskalla uudelleen. Sinna istumaan ja nyt källinä kauemman esineen vienti ensin ja Sinnan kohdalla olevan esineen vienti vasta sitten. Tiia heitti esineet aiemmille jälilleen, joten tuli vähän niinkuin "tallatulle", muttei kuitenkaan suoraa polkua lähetyksestä esineelle. Nyt se haki hienosti ensin suoraviivaisesti jälkimmäisenä jätetyn esineen ja sitten siirryttiin aluetta eteenpäin toisen esineen lähetyskohdalle ja sinne myös suora eteneminen Toi ilman tuo-käskyä.

 

Eilen oltiin koko päivä menossa. Ensin varikkoreeneissä. Sinnalle viisi rullantuontia, kaikki maalimiehet valmiina piilossa ja tällä kertaa osa piiloista oli jo vähän kuin oikeita piiloja (ei enää niin helppoja, mitä ollaan nyt rullareenissä otettu). Ekalla tuonnilla Sinnalla meni pasmat sekaisin, kun Tiia hölmösti viskasi hihnan kädestään maahan, kun Sinna oli tuomassa rullaa. Sinna tiputti rullan ja meni katsastamaan hihnan.. Tuo-käskyllä olisi mennyt hakemaan rullan uudelleen, mutta eihän se meinannut hankeen uponneena löytyä. Löydettyään rullan (tai saattoi sen joku apuohjaajakin löytää..), toi sen ja näytölle lähti hyvin. Toka meni hyvin, mutta karkasi näytölle. Kolmas hyvä. Neljännellä Tiialta putosi välipalkkauksessa (rullan tuonnista) koko ajan taskusta lisää namia maahan ja se meni vähän tuhraamiseksi. Näytölle lähtiessään Sinna ei oikein enää sitten ollutkaan kartalla, että mitäs oltiin tekemässä, vaan kävi eka tsekkaamassa mukana olevat muut ihmiset ja sitten vasta lamppu syttyi. Otettiin siis vielä yksi toisto ja se meni tosi hyvin. Tällä kertaa toi rullaa jo ilman tuo-käskyä (, mitä kotireenissä ei ole enää tarvinnut, mutta vieraiden maalimiesten kanssa on tarvinnut) 

 

Sukuloitiin välissä ja illalla Sinna joutui oottamaan autossa, kun käytiin pelaamassa. Sählyn välissä Sinna pääsi jalottelemaan ja pelin jälkeen, mutta kummallakaan kerralla ei olisi tullut vapaa-sanalla ulos autosta, vaan piti käskeä ulos En tiedä oliko vaan niin väsy koiruli. Selkääkin se jossain vaiheessa päivää nyki, mutta ei muuten vaikuttanut kipeltä, kun niin innokkaasti leikki lumella, kun sitten tuli ulos autosta. Tai sitten se vaan aatteli, että parempi pysyä autossa, jos vaikka saisi jotain hyvää, kun se pitkin päivää oli saanut autoon puruluita viihdykkeekseen.