Lauantaiaamupäivästä ajeltiin taas POKSin pentukurssille. Pk-puolen tuntemusta omaava ohjaaja ei valitettavasti vieläkään ollut palaillut lomaltaan ohjailemaan Otettiin istumisesta vapauttamista, ohituksia kujassa ja ohituskumppanikoiran kanssa (Sinnalla parina pk-collie). Lisäksi maahanmenoa, jota otettiin edelleen uuden mallin mukaisesti eli seisomasta suoraan maahan etupää edellä.

  

 

Pentukurssin jälkee ajeltiin Outokumpuun Pellinmäen leirikeskukseen, jossa Tiialla oli viikonlopun työreissu. Sinnan kanssa käytiin leirikeskuksen maastoissa lenkillä Sinna vapaana ja reenaten muutama haku ja kaksi makkararuutua. Sinna spurttaili mahotonta menoa peltoa ympäröivää "ravirataa" pitkin 

 

 

 

Haussa Sinnalla oli aivan ihana into päällä ja nappasi motivaatiopatukkaan hanakasti. Tällä kertaa juostiin jo aika piiloonkin metässä Myös makkararuutu oli haastavampi tällä kertaa, sillä alustana oli hieman pidempi heinikko. 

 

 

Kun Arto ja Sinna palailivat lauantai-iltana Pellinmäeltä kotio, oli Reme järjestänyt yllärin.. Kissu oli avannut eteisen kaapin oven, kaivanut sieltä ison lankakerän, tuonut sen olohuoneeseen ja juossut langan pää suussaan kaksi kertaa asunnon ympäri ja vessaan  Ensiksi Arto yritti pitää Sinnaa toisella kädellä hihnan päässä ja toisella kädellä selvittää lankaa. Sitten päähän pälkähti idea! Tämän voisi tehdä helpomminkin Sinna istui eteisessä paikallaolossa kohtuu hyvin Arton selvittäessä lankasotkua Remen pingottua rappukäytävään. Istumiskäsky tarvitsi uusia vain kerran, kun se löytyi lanka suussa eteisestä siinä vaiheessa, kun Arto oli kiertänyt langan perässä yhden kiekan taloa ympäri. Sinnalla alkaa olla aika hanskassa jo tuo paikallaolo.. Tämmöstähän se välillä on elukoitten kanssa..

 

Sunnuntai-iltapäivänä oli vuorossa Liperin kennelkerhon tokoreenit. Aiheina: kontakti, rauhoittelu, seuraaminen ja luoksetulo. Luoksetulo oli istuen paikalla olosta ilman ohjaajan apua. Vau!

 

Suoraan tokosta Arto ja Sinna ajelivat Okuun hakemaan Tiiaa Pellinmäeltä. Pellinmäellä otettiin vielä kaksi hakua räntäsateessa Vielä paremmalla vireellä meni kuin eilen, ei irrottanut hetkeksikään otetta patukasta, kun tuli metsästä takaisin lähettäjän luokse On aika uskomatonta, miten Sinnalla on ollut tämän viikon vire kohdillaan, vaikka tämä viikonloppukin oli aika tohinaa Sinna touhotti vapaana juostessaan jopa niin paljon, että onnistui kaatamaan törmäyksellään Tiian loskaan! On se jo iso koira