Reenattiin tänään kinkkusiivun verran + lelulla seuraavia asioita: istuminen, maahanmeno, luoksetulo, seuraaminen, seisominen, paikallaan olo ja heitetyn namin etsiminen. Kinkku oli kyllä ainakin todella hyvä motivaattori ja maahanmenokin onnistui paremmin kuin koskaan aiemmin (ja kinkun jälkeen se onnistui ensimmäistä kertaa myös lelulla).

 

   

Paikallaolo....                                                          ... ja pari kuvaa luppakorvista

 

Seuraavia harjoittelun kohteita olisivat: vieraiden koirien ohitukset, lapset, polkupyörien ohitukset ja polkupyörän vieressä kulkeminen, autoihin neutraalisti suhtautuminen, vilkkaammassa keskustassa kulkeminen, sivu ja väistäminen sekä irtikäsky ja hihnassa kulkeminen entistä paremmin. Osaa näistä siis toki koitettu jo, mutta paljonpaljonpaljon kokemuksia vielä tarvitaan. Ja paljon reeniä myös jo enemmän harjoitelluille asioille.

 

Työpäivän aikana Sinna oli, harvinaista kyllä, intoutunut lehtiä syömään. Tuloksena oli pari oksennuksellista paperimössöä, joka näytti aivan kierrätyspaperimassalta, just.. Ruoka sen sijaan ei ole tänään maistunut. Liekkö syynä nirsous, kun eilenkin oli illallisena jauhelihaa, vaiko matolääkkeen pelko?

 

Sinna pääsi tänään töitten jälkeen Vainolammen lenkille eli vajaan kilsan lenkki metsäpolulla. Ruokailun jälkeinen lenkki tehtiin sataman rannassa, myös reilun puolen kilsan kävelymatka. Kotoa poispäin menee hienosti, kotiin päin vauhti kiihtyy liikaa, mörr. Liekö syynä vielä liian pitkä lenkki?

 

Iltaliru-ulkoilulla pelattiin kolmeen pekkaan (Sinna+Arto+Tiia) jalista tennispallolla, oli kyllä mukavaa Sinna oli ensimmäinen, joka kyllästyi.. Mitähän se kertoo omistajista

 

Sinna kävi tänään ensimmäistä kertaa varsinaisesti suihkussa. Kerran aiemmin se ryntäsi luvatta mukana suihkuun Vesipeto taitaa olla kyseessä, sillä vesi ei pelottanut yhtään! Sen sijaan fööni oli pieni hirvitys. Annettiin ensin Sinnan käydä itse katsomassa hurisevaa laitetta ja houkuteltiin nameilla lähemmäksi. Sitten ajateltiin ottaa ohjat omiin kätösiin: nostettiin Sinna syliin ja hurruuteltiin niin kauan kunnes tyty sylissä asettui.

 

 

 

p.s. Ihanan pörröisiä kuvia Sinnan sisaruksista löytyy kasvattajan sivuilta (www.hollandroy.net)  Ja kyllä se makuultajuominen tosiaan jonkinasteinen sukuvika taitaa olla