Perjantaina naapurin koirulit olivat tulleet pihaan. Sinna itki raastavasti 2-3 h sisällä, kun ei sitä vielä juoksujen loppuvaiheen vuoksi uskaltanut ulos päästää leikkimään

 

Lauantain aamulenkillä pudotetun esineen noutoa. Peltotiellä yksi, innokas ja hyvä Traktorimetsätiellä toinen. Nyt ei ollut Sinna oikein kartalla, mitä tehdään. Tai ehkä olikin, mutta lähti tsekkailemaan koko ajan vaan metän puolelta, mistä ite oli tullut, kun myö tultiin tietä pitkin. Arto juoksi esineelle ja Sinna kiihdytti myös ja oli ennen Artoa esineellä. Käteen nostosta palkka ja uusi yritys perään. Se meni hyvin, paitsi sekunnin ootteli lähetyksessä, kun kaukana koira juuri haukahti, kun Arto antoi putos-esine käskyn (tuosta on tarkoitus sitten häivyttää tuo esine-sana kokonaan pois).

 

Lauantaista sunnuntaihin meillä oli kavereita uuden vuoden vietossa. Sinnan mielestä nukkumaanmenoaika venähti liian pitkälle. Oli tosi väsynyt nuokkuva koiruus, joka jonkun verran myös vahti ihmisten liikehdintää Jossain vaiheessa pistettiin pikkuinen makkariin suljetun oven taakse nukkumaan ja siellä se tyytyväisenä loppuillan nukkuikin. Ulkoilut tapahtui hihnassa, vaikka eipä nuo naapurit hirmu paljoa paukutelleetkaan, eikä Sinna välittänyt pikkupaukuista mitään. Ai niin ja alkuillasta käytiin kodalla grillaamassa ja Sinna sai taas tottistella yhden makkaran verran.

 

 

 

Vuosi alkoi sunnuntaina ihanan aurinkoisella pakkaspäivällä. Aamulenkki pellolta kierrellen kauemmalle tielle ja peltotietä takaisin kotiin. Lenkin alkuun Sinna kävi naapurin kanssa tutkailemassa navettaa. Vähän tyttyä jänskätti, kun Tiia ei tullut mukaan Peltotiellä kaksi pudonneen esineen noutoa, hienoa!

 

 

Tänään oli viimeinen lomapäivä. Aamulenkillä seikkailtiin pitkin metsiä, oli kiva tutkailla uusia "seutuja" Otettiin yksi haku partioimalla naapurin "varikolla". Tiia oli piiloutuneena betonirenkaaseen. Hyvin Sinna alkoi tutkia mahdollisia ihmisen mentäviä piiloja heti hakukäskyllä ja kivasti joutui paikantamaan hajua lähellä Pitää kysyä naapurilta saataisiinko käydä leikkimässä piilosta tuolla toistekin. Ihan mahtavia korkeita piiloja ja umpipiiloja tuonne saisi

 

Loppulenkistä pudonneen esineen nouto. Intoa oli enemmän kuin järkeä. Kovassa vauhdissa meni juoksu vähän esineestä pitkäksi ja esine ei myöskään tarttunut kerralla nopeaan haukkaisuun mukaan, vaan joutui uudelleen kääntyä ottamaan esine mukaan huolellisemmin Oli niin mukavan innokasta, että jätettiin tähän yhteen kertaan kuitenkin.