Lauantaina jälkeilyn sijaan Sinna pääsikin Remun kanssa pellolle pelehtimään. Lähellä kuului jotain laukausten kuuloista räiskettä. Remu ei korvaansa lotkauttanut, mutta Sinna vaikutti hieman tarkkaavaisemmalta välillä.

 

Sunnuntaiaamuna Sinna leikki olevansa "vauvana vauvajumpassa" Tiian tehdessä punnerruksia oli pentuli selällään ottamassa kuono ojossa pusuja vastaan, kun Tiia punnertaa alas Tällä kertaa Sinna osasi muuten ottaa suht rennosti jumppailun, jonkin verran tarjosi leluaan leikittäväksi. Yleensä pörrää niin pahasti edessä, että on pakko eristää muuhun huoneeseen..

 

Tänään oli Popekon reenit Ilomantsintien varressa. Sinnalle otettiin kuusi maalimiestä: haamu, pimeä, muistikuvahaamu, pimeä ja tuplamuistikuvat. Ekalle pimeälle haastavat maastonmuodot veivät pikkuista vähän harhaan, mutta sai kuitenkin hajun ja löysi. Tokalla pimeällä jäi pari kertaa seisoskelemaan, mutta itsenäisesti jatkoi matkaa ja vieläpä suoraan ja löysi maalimiehelle. Kaikki haamut meni tosi kivasti hienoin pistoin. Vielä pitää kiinnittää huomiota siihen, että Sinnaa ohjattaisiin enempi namikädellä lähetyksissä eikä hihnasta. Hieno havainto saatiin myös, että koira kannattaa istuttaa lähetykseen ennen kuin sen ottaa irti hihnasta. Mikäli hihnan on jo ennättänyt irroittaa ja pitää koiraa pannasta, ei sillä ole oikein "tilaa" käyttää kroppaansa niin, että se istuisi. Reeneissä oli myös uusi tuttavuus, 4,5 kk Tilla, joka on saksarin, grotskun ja kultaisennoutajan todella suloinen yhdistelmä Oli aivan tumman holskupennun näköinen!

 

Reeneistä ajeltiin Karsikkoon sovittamaan Sinnalle huskyvaljaita canicross- ja naruhiihtoharrasteluita varten. Miten hyvä tuuri sattui, että täältä Joensuusta löytyi valjaiden valmistaja/välittäjä, Olavi Kuokka Olipahan asiantuntija mallailemaan valjaita koirulin päälle. Sinnalle valittiin Björkiksen valjaat kokoa 3. Niissä on kasvuvaraa sen verran, että käyvät aikuisenakin, mutta Olavin mielestä eivät ole liian isot käyttää nytkään. Matkaan tarttui mukaan myös vetovyö ja 3 metrinen vetonaru joustopätkällä yhteishintaan 68 euroa. Kaupan päälle saatiin vielä heijastinpanta vapaana pimeässä metässä juoksentelua varten. Alla ei niin edustava kuva Sinnasta uusine valjaineen hyvin pienessä vedossa, eli kunnon vedossa istuvat vielä tukevammin päälle.