Eilen iltaruualla rullailua sisällä, viisi toistoa. Hyvät oli, mutta olis karannut lähes joka kerta näytölle, mutta nyt oltiin vähän ilkeitä ja kutsu takas, jos karkaa. Kotosalla reenatessa uskaltaa vaatia, kun ei sillä täällä into lopahda tommosesta.

 

Tänään Sinnalla oli työpäivä. Aamulla Tiia ja Sinna lenkkeili Paljakantien päähän, mistä Arto nappasi kyytiin hammaslääkäristä päästyään. Siitä porukalla Joensuuhun, Arto ja Tiia töihin ja Sinna jäi tunniksi autoon oottelemaan. Sen jälkeen Tiialla oli käynti tilitoimistossa, minne Sinna pääsi mukaan. Ko. lenkillä kului reilu tunti. Onneksi oli Sinnan aamuruoka mukana, niin ei tarvinnut Sinnan yhtään vetää, oli nimittäin hurjan liukasta!! Sinna joutui hetken oottelemaan tilitoimiston pihassa ja Tiian työpaikan edessä, ihan rento makaava/istuva koira oli tolpassa kiinni, kun Tiia palasi takaisin.

 

Lenkin jälkeen Sinna takki päällä autossa puolitoista tuntia, minkä jälkeen lenkkeiltiin (Tiia ja Sinna) pikkumatka Hannan luokse. Oltiin häirikköinä (häiriökoirakkona) Iloinen Eläin -yrityksen muutamalle koira-asiakkaalle ohitustilanteissa. Sinna oli tosi rentona ja niin ahneena namien perään, että ei edes vilassut muita koiria. Eipä Tiia olisi antanutkaan vilkuilla, ettei tule siitä painetta toiselle koiralle. Hengailtiin koirakon lähellä kontaktissa kävellen/Sinna selkä koirakkoon päin istuen/maaten. Lopuksi päästiin ohittelemaankin ilman, että Sinna auheutti toisessa koirassa mitään reaktiota  Huomenna mennään vielä uusiksi eri asiakkaalle. Hyvää harjoitusta tulee Sinnallekin! Jännä, miten Sinna jaksaa keskittyä niinkin pitkiä aikoja, kun varsinaiset reenit on siihen verrattuna aina niin lyhyitä ja kovemmalla intensiteetillä. 

 

Häiriönä olon jälkeen Tiia palas takas töihin ja Arto ja Sinna meni tottikseen. Ihmeesti vaan riitti pikkukoirassa virtaa ja intoa vielä illallakin Seuraamista, henkilöryhmää, jäävät ja nouto. Seuraaminen ja henkilöryhmä hyvät, jäävissä maahanmeno alkuun vähän tökki, loppuun hyvä, noutoja yksi hyvä. Taas oisi kapulan luovutuksen jälkeen lähtenyt "näytölle" On pikkukoiran pää vähän sekasin