Eilen illalla otettiin Sinna mukaan Tiian työpaikan saunailtaan Pursiseuran huvilalle. Sinnalle ilta tarkoitti kuitenkin autossa istuskelua ja välillä ulkona vapaana kirmailua. Hyvin oli luoksetulokäsky hallussa, kun ei kaikkien ihmisten luo päästetty nuuskuttamaan. Toisaalta iloisesti kävi myös moikkaamassa ne ihmiset, joiden luo päästettiin. On se kiva koiruus, kun se on niin helppo mukana paikassa kuin paikassa Illan aikana pistäydyttiin myös läheisellä koirapuistolla, missä Sinna paineli ihan täpöllä Jossain vaiheessa puistoon ilmestyi vajaa parivuotias espanjan vesikoiranarttu. Sinna jätti väliin kaikki muodollisuudet (nuuskuttelut) ja rynni suoraan leikkimään yrittäen mahottomilla viuhahduksillaan innostaa toinen juoksuun mukaan. Ihmeen rauhallinen vesikoira oli kyllä, ei juuri lähtenyt Sinnan juoksenteluun mukaan ja Sinna sai juosta ympyrää yksinään. Jonkin verran tonkivat yhdessä vesilätäkön syvyyksiä

 

 

Tänään aamulenkillä Tiia ja Sinna kohtasivat Vainolammella vapaana kohti lyllertävän vanhemman oloisen pitkäkarvaisen collien Omistajaa ei näkynyt missään. Soitto poliisille, mutta eivät kuulemma keräile enää koiria talteen. Eikä Liperissä kukaan muukaan Sinnan leikki-innokkuus tarttui hieman collieenkin ja tuntui askel vähän kevenevän ja mieli piristyvän pitkätukalla Sinne se jäi sitten töpsöttämään, kun ei tiietty mihin sen veisi, toivottavasti löytää kotiin Siinä palloillessa meni sitten sen verran kauan, että ei oltais enää keretty kotiin ennen töihin lähtöä, kun Arton piti ehtiä kasiksi töihin. Niinpä Arto nappasi Tiian ja Sinnan matkalta kyytiin ja Sinna päätyi siis työpäiväksi mukaan Joensuuhun.

 

 

Joensuussa aamulenkki jatkui tunnin verran, kun Tiian tarvitsi mennä toimistolle vasta ysiksi. Poikettiin myös koirapuistoon, missä paikalla oli kaksi valkoista keskikokoista villakoiraurosta. Nuorempi koiruli jaksoi Sinnan kanssa hetken juosta, mutta muuten ne vain nuuskuttelivat menemään ja Sinna ihmetteli taas, että mitä koirapuistoilua tuo muka on??

 

Keskellä aamupäivää Tiia käytti Sinnan jaloittelemassa taas koirapuistolla ja nyt saatiin kunnon leikit pystyyn, kun kaverina oli nelivuotias porokoiranarttu  Yhtä hurjia olivat molemmat! Tiia kävi välillä taas työskentelemässä ja ennen yhtä mentiin sitten sairaalalle Artoa vastaan, mistä Arto ja Sinna lähti kotia ja Tiia jäi töihin.

 

Illalla Arto ja Sinna kävivät tottiksessa. Sinnalle hyppyä, seuraamista ja eteenlähetys. Hyppyä aluksi 60 sitten 70 senttiä korkealla esteellä. Vähän pystyi jo häivyttämään vartaloapuja Seuraamisessa oli kiva fiilis. Ekassa eteenlähetyksessä Sinna lähti kaartamaan vasemmalle, kun ei nähnyt palkan vientiä, eikä myöskään juostessa bongannut palkkaa ja hyppyeste ja A-este olivat vähän turhan lähellä sotkemassa oikealla. Laitettiin lisää namia Sinnan nähden rasiaan ja toka lähetys samalla "radalla" hieman pidemmällä matkalla ja se meni hyvin.

 

p.s. Kumpi on söpömpi