Eilen illalla lenkin varrella jäällä otettiin muutamat perusasennot, kun jäi ärsyttämään aiemmin sisällä tehtyjen suoritusten toistuva vinous. Ja johan luisti

 

Ja tänään luisti vielä paremmin. Käytiin pitkästä aikaa Popekon tottiksessa. Sinnalle otettiin kaksi pätkää: ekassa vauhdikkaita sivulletuloja ja maassapaikallaolo ja tokassa pätkässä hyppyestettä ja eteenlähetystä. Sinna oli into piukeana, kun näki Tiian ekaa kertaa työpäivän jälkeen Tiia ottaessa sen autosta ulos tottiskentälle (Tiia tuli kentälle suoraan töistä ja Arto Sinnan kanssa kotoa). Lisää intoa toi vielä patukka, jonka Sinna heti bongasi taskusta. Otettiin siis perusasentoon tulemista patukkapalkalla (patukka kainalossa) ja johan takapää liikkui  Oli kuulemma edistystä tapahtunut loppuvuodesta  Tiia ei sitä kylläkään oikein ennättänyt tajuta, kun oli niin piip jäykkänä, kun pitkästä aikaa oli enemmän yleisöä  Patukasta Sinna tappeli tänään "tosissaan" ja sen voitettuaan teki aina melkoiset kunniakierrokset, mutta lenkin jälkeen kiikutti hienosti patukan takaisin Tiialle ja tekin vaihtarin namiin. Maassapaikallaolo otettiin vähemmässä häiriössä auton luona. Tiia laittoi nakkia maahan Sinnan eteen ja hyvin pysyi. Mutta siinä vaiheessa, kun Tiia nosti maassa olleen "valepalkan" pois, niin nousi  Harmin paikka. Ensi kerralla pitää vapauttaa eka eri palkalle ja siinä samassa vasta sitten poistaa "valepalkka".

 

Tokalla pätkällä otettiin ekaa kertaa Sinnan kanssa hyppyä. Tai no pari kertaa ollaan hypyytetty matalia leikkikentän puomeja ja kerran Liperin tokossa matalaa estettä. Tälläkin kertaa este oli matalalla. Tiia sanoi käskysanan "hyppy" ja kulki esteen viereltä samalla ohjaten namilla Sinnan esteen yli. Eipä tässä onkelmia. Ensi kerralla voisi jättää istumaan esteen taakse, siitä kutsulla yli ja sitten vaikka lelun heittämällä toiseen suuntaan yli.

 

Hyppelyn jälkeen kolme eteenlähetystä reilun 25 metrin matkalta. Sinna näki, kun Arto kävi viemässä penkan reunalle keltaisen kupin, jossa kananuggetteja (ja joka ei siis lumesta erotu kyllä mitenkään). Tällä kertaa otettiin ekaa kertaa eteenlähetykseen jo vähän hallintaa peliin eli Sinnalta vaadittiin perusasento ja hyvästä kontaktista lähetys. Hyvin ampaisi matkaan! Tokalla kerralla Sinna ei nähnyt, kun Arto kävi täyttämässä kupin, kun Tiia samaan aikaan imutti Sinnaa toiseen suuntaan takaisin lähetyspaikalle. Hyvin silti lähti ja juoksi ihan parin metrin päähän kupista, mutta sitten pysähtyi ja kääntyi katsomaan Tiiaa: "Niin mikä täällä piti olla?" Jatkoi kuitenkin loppuun saakka. Viimeisessä lähetyksessä Sinna taas näki, kun Arto kävi täyttämässä kupin ja tää meni nappiin, vaikka Tiia tässä niin kuin tokassakin lähetyksessä unohti käsimerkin kokonaan ja lähetys oli vain eteen-käskyllä. Jokaiseen saman reenikerran uudelleen eteenlähetykseen kuulemma matkaa pidemmäksi, ettei ennakoi matkaa. 

 

Suunniteltu kaupunkikävely jätettiin välistä. Oli niin mukavan paljon porukkaa paikalla tällä kertaa pakkasesta huolimatta, että tottiskentällä vierähti 2,5h ja siinä ajassa ennätti jo palella riittävästi.

 

Kotona Arto teetti Sinnalla liikkeestä istumisen. Ei siis ollut seuraamiskäskyä annettu, mutta Sinna itse tarjosi seuraamista, kun Artolla oli luu kädessä. Arto käytti tilanteen hyväksi ja käski vauhdista istumaan ja jatkoi itse muutaman askeleen matkaa. Hyvin jäi! Arto kävi vielä pari kertaa Sinnan sivulla joista toisella kerralla vapautus ja palkka.