Perjantaina lähdettiin ajelemaan kohti Hesaa, sillä lauantaina oli ohjelmassa Sinnan ensimmäinen kenneltapaaminen Tammisaaressa Paikalla kenneltapaamisessa oli noin 15 koiraa. Suurin osa holskuja, joista Sinnan sisarkatraasta kuusi pentua seitsemästä, ja muutama labbis. Sinna oli porukan ruipeloin, johtuen osittain siitä, että suurin osa pennuista oli uroksia, osin siitä, että Sinna on hieman nirsoillut normaalin ruuan syömisen kanssa.. Hienon säävarauksen oli Ulrika päivälle tehnyt ja paikkakin oli mukava peltomaisema

 

Ohjelmassa tapaamisessa oli mm. kuulumisten vaihtoa, toko- ja hakualkeiden reenit sekä koirien kuvaus. Ko. kuvat löytynevät myöhemmin kasvattajan sivuilta, www.hollandroy.net. Hakuun oli mukava saada Outilta uusia vinkkejä ja tietoa tositoimista kisoissa. Myös jäljen harrastamisen kuviot selkiytyivät. Videokooste pentujen leikeistä tulossa blogiin myöhemmin.

 

Kiitos kaikille mukanaolleille holskuille, labbiksille ja omistajille kivasta seurasta sekä erityiskiitti Ulrikalle! Toivottavasti nähdään samoissa tai muissa merkeissä pian!

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Matkat meni Sinnan kanssa tositosi hyvin. Lähinnä se nukkui ja välillä natusti luuta. Myös yöt Tarun luona Hesassa meni kivasti, ekana yönä kyllä vahti  Ei liruja lattioilla ollenkaan Sinna pääsi kerrankin nukkumaan "sängyssä" eli patjalla Tiian ja Arton kanssa 

 

 

Sunnuntai-iltana kotiin tultaessa purettiin vain laukut ja lähdettiin nauttimaan lenkistä lähes lumettomassa metsässä Selkärannalla. Sinna hyödynsi vapaana lenkkeilyn täydellä sydämellä. Tosi taitavasti se kirmasi metsässä puikkelehtien välillä vaikeassakin maastossa Tehtiin muutama haku Outin vinkkien mukaisesti: Aluksi nostettiin virettä lelun avulla, jonka jälkeen Arto/Tiia juoksi metsään "hirveällä ryminällä" saalislelua heilutellen toisen pidellessä Sinnaa kiinni. Lähetys tapahtui haku-käskyllä ja kädellä suuntaa näyttämällä. Sinna ponkaisi perään mahdotonta kyytiä ja kivalla innolla Hakuilun jälkeen tehtiin vielä makkararuutu rantaheinikolle. Hyvinhän se meni, kerran hetkeksi etutassu hairahtui ruudulta, saman tien löysi takaisin.

 

Remellä oli tainnut olla ikävä Sinnaa Se yritti useaan otteeseen houkutella Sinnaa mukaansa leikkimään, mutta Sinna oli vähän liian väsy..

 

p.s. Sinnan maitokulmahammas lennähti leikeissä suoraan Arton kämmenelle. Talteen laitettiin