Tänään oli vuorossa kauan odotetut pentutreffit saksanpaimenkoira Remun (11 vko) ja kultainennoutaja Elviksen (13 vko) kanssa. Sinnaa oli eteisessä kaksi vimmatusti pyörivää poitsua vastassa ja aluksi neiti hieman räsähti jännityksestä. Vähän rauhoiteltiin tilannetta sylistä käsin, mutta sen jälkeen alkoi jo tutustuminen luistaa. Eipä jäänyt Sinna kauaa kakkoseksi isommille, taisi neiti olla porukan kovin selättäjä. Kun toista kaulasta kiinni saatiin, niin piti vielä antaa ravistukset päälle, jaiks Sinna taisi päästä opettamaan Remulle vesikupilla leikkimisenkin jalon taidon, uups Välillä Sinna vetäytyi Remun luun tai vetolelun kanssa omaan rauhaan vetämään hieman henkeä ja sitten taas mentiin töminällä jomman kumman pojun kanssa riehumaan. Remun isällä Artulla olisi varmaankin hermo mennyt kolmen koplan kanssa. Isukki katseli pentutouhuja siis portin takaa. Sinna kävi vähän turhankin rohkeasti pusuttelemassa, vaikka sai mörähdyksen vastaukseksi.

  

 

  

 

 

 

Käytiin varastosta hakemassa jo sisälle pari mattoa, jotta saa pentu kotonakin jatkaa villejä leikkejä ilman, että tarvitsee revähdyksiä pelätä. Reme oli innokkaana mattoetsijänä mukana ja näytti siltä, että kisu olisi voinut jäädä pitemmäksikin aikaa varaston ihmeellistä maailmaa tutkailemaan.

 

Nyt tyttöstä vissiin vähän nukuttaa ..

 

p.s. Tänään avattiin koko kämppä tytylle, tähän asti yksi kulkureitti on tukittu tuolilla ja laatikoilla, jotta kengät ovat saaneet olla rauhassa eteisessä samoin kuin kissan vessa kylppärissä.