Keskiviikkona olkkaritottista, aiheena kapulan tuonti ja käännökset paikallaan seuraamisessa. Kapulan tuonnit jättäen Sinna olkkarin toiseen päähän, Tiia toiseen ja kapula matolle puoli väliin. Kaksi ekaa toi ihan ok, sitten teki jumin. Haukotteli, venytteli, kävi maihin, teki kaikkea muuta, muttei tuonut Paineistui selvästi. Loppuun autetusti yksi "kohtalainen" ja sitten seuraamisen pariin. Tosi upeeta! 

 

Keskiviikkoiltana Sinna pääsi pitkästä aikaa salireissulle mukaan Polvijärvelle, kun pakkaset oli lauhtuneet. Eli tottista koulun pihalla ennen salia. Tosi hieno! Seuraamista, jäävät ja luoksetulo. Palkkana oli kinkkua ja Sinna innostui niin kovasti, että ihan sitoi Arton jalkaa aina jess-vapautuksen kuultuaan Loistavaa!

 

Torstaina Popekon tottiksessa: seuraamista, henkilöryhmää, luoksetulot, nouto ja a-este. Henkilöryhmässä vähän kontakti katkeili, mutta seuraaminen oli muuten tosi innokasta ja käännökset myös hyviä. Luoksetulot loppuasennon kera hyviä, mutta yksi reeniläinen vinkkasi, että ootteko muuten pitkään aikaan tehny vauhtiluoksetuloja, kun vauhdissa näkyy pientä ennakointia? Eihän niitä ole tainnut tulla tehtyä, joten pari vauhtiluoksetuloa lelupalkalla väliin. Noutoja vain yksi hyvä onnistunut. Ja loppuun yksi onnistunut A-esteen kiipeäminen eestaas + Sinna kiipesi vielä kerran itsekseen, kun se on niin kivaa

 

Muuten on ollut "hiljais"eloa Tiian ollessa kipeänä (niin, no hiljaiseksi ei voi sanoa, kun vahtimista tulee sen vuoksi enemmän..) Sunnuntain reenitkin jäi harmillisesti väliin Sunnuntaina piipahdettiin kuitenkin Sotkuman laskiaistapahtumassa. Sinna osas olla hienosti, vaikka pikkulapsi laski liukurilla tosi lähelle ja joku kuletti kolaa ihan vierestä. Mutta kahelle ihmiselle (yhelle miehelle ja yhelle lapselle) murrasi, kun menivät ohi/tulivat lähelle. Molemmat kuitenkin tervehti iloisesti, kun pääsi lähietäisyydelle. Lapsen luota piti vetää pois siinä vaiheessa, kun olisi lähtenyt tumppu Sinnan mukaan

 

Sunnuntai-iltana ajeltiin Okussa Sannan luona ja käytiin pieni hihnalenkki Anki-sakemannin ja Kiki-kultaisennoutajan kanssa. Tosi kivasti osasivat tytyt lenkkeillä ja välillä pääsivät hihnassa nuuskut vaihtamaan. Lenkin varrella vastaan sattui sydänvaivainen humalainen mies, jolle soiteltiin ampparia paikalle. Kukaan koirista ei sanonut mitään. Varmaan "auttoi", kun mies istui eikä huojunut ympäriinsä, Sinnahan muuten bongaa helposti kaikki "oudosti" käyttäytyvät.

 

Eilen illalla sisällä pari irtorullaharkkaa. Ihan hyvin meni, mutta vähän jotain sekoilua Sinnalta välissä.

 

Kuka on keksinyt kipeänä olon ? Tänäänkin oisi ihan huippu ulkoilusää, jos ei nenä vuotaisi ja kurkku olisi kipeä