Hoitokoira Kaapo-partacollie tuli taloon eilen. Poitsu on ollut tosi rauhallinen koko ajan tähän asti, toisin kuin vierailullaan viime viikolla, jolloin löytyi monta kiinnostuksen kohdetta. Vähän hirvittää tuo turkin määrä tälläisillä rapakeleillä ja vieläpä täällä maalla, jossa asfalttiteitä saa etsiä ja tilalla on kuraisia hiekkateitä täynnä lehmän tekeleitä Mutta imuri on keksitty Remen kanssakin löytyi aika hyvin yhteissävel, kun Reme kerran sähähti.

 

 

Sinnan kanssa antavat toistensa olla omissa oloissaan. Sinna oli muutenkin eilisen tosi vaisu, liikkui sisällä aika verkkaisesti, meni maate käskystä tosi hitaasti ja viimeistään siinä vaiheessa hälytyskellot soi, että kaikki ei ole kunnossa, kun murahti Tiialle, kun Tiia käski Sinnan pois keittiön pöydän alta. Ei ole ikinään niin tehnyt, joten joku paikka on kipiä Syö kuitenkin normaalisti ja ulkona riekkuu. Lähinnä kolme vaihtoehtoa tulee mieleen: selkä on jumissa (nytkyttää selkää kovasti, kun vetää sormilla selkärangan vierustaa pitkin), mahassa on jotain (on silpunnut polttopuita ja ulkona syönyt "komposteista" luita ym.) tai sekin on saanut flunssan, kun ihmisväki on vuoron perään sairastellut (nenu on kylläkin märkä ja kylmä ja korvat oli eilen ihan viileät, tänään lämpimät, kun yön oli back on track päällä). Pitää seurailla tilannetta ja öisin saa olla taas kuurina back on track päällä, jos selkä siitä vertyisi. Niin ja hierontaa myös 

 

 

 

Liekö johtuen vaisusta olosta vai mistä, mutta Sinna osasi eilen tosi mallikkaasti käyttäytyä, kun Emma reilu 1 v kävi kylässä. Olisi luullut Sinnan edes haukkuvan Emman ääniä, mutta ei mitään. Sinna oli aika varovainen ja hieman kummissaan, mutta kiinnostuneena kävi nuuskuttelemassa ja pussailemassa.

 

Kaapo ei vielä uskalla tulla alakertaan.

 

 

p.s. Reenit jäänyt tälläkin viikolla minimiin Tiian sairastelun vuoksi. Tämän syksyn viimeinen viestikin jää välistä Kotona on tehty pikkutottista ja rullan tuontia.