Tänään oltiin siis Josepan järjestämissä piirinmestaruuskisoissa maalimiehinä pk-haussa ja etsintäkokeen hakuosuudessa. Mukavaa oli hienossa seurassa ja säässä ulkoilla  Etsintäkokeen koirat olivatkin kaikki tuttuja, hakukokeeseen osallistujat uusia kasvoja. Etsintäkokeen porukkan mukana kuljettiin haun jälkeen vielä pudotettua esinettä, tarkkuusruutua ja tottista katsomaan.

 

Sinna sen sijaan oli päivän aikana keksinyt loistavan mielikuvituksensa tuotteena "parempaa" tekemistä.. Kotiin kun tultiin, oli olkkarin valkoinen matto ja vähän lattioita sotkettu Reme-kisun jätöksillä !!! Eikä muuten ollut Remen aikaansaama sotku  Hyi että.. Ohjelmassa oli siis siivousta ja mattopyykkiä. Onneksi on vielä kesä..

 

Ennätettiin illalla kuitenkin vielä jälelle. Käytiin uudella pellolla alakoulun takana. 70 metriä, kulma vasemmalle ja 10 metriä. Alusta oli parempi ja nakkia oli enempi, joten tällä kertaa taas Sinnan työskentelyyn saattoi olla jo ihan tyytyväinen Pari kertaa penikka olisi hairahtanut jäljen sivuun, mutta hyvin sai Arto stopattua. Kulman selvitys oli ok, ei kuitenkaan ihan samaa tasoa kuin aiemmat onnistuneet. Pikkuisen pääsi aivan kulman kärjen oikasemaan. Nyt sitten jälki taas huilitauolle vaikkapa viikoksi?