No otetaan  Mutta kerrataan vielä ennen jälkihommia arjen sujuminen ja tottishommat..

 

Eilen käyskenneltiin Sinnan kanssa pidemmän aikaa Joensuun keskustassa ja Sinna oli ihan örveltäjä Myös kotosalla vahtimista on ilmennyt liikaa.. Kylppärin ovi jäähyä varten on heilahdellut useampaan otteeseen..

 

Eilen ja tänään on kotitottisteltu pieniä hetkosia. Tänään aamulla eteenistumista: Sinna istumaan, Tiia siirtyy Sinnan eteen, etu-käsky ja namia nassuun. Kivasti se malttoi tänään oikeassa kohdassa istuskella! Iltapäivällä hieman seisomista huomista näyttelyä varten.. Hieman on lupailuista huolimatta jäänyt vähiin tuo näyttelyihin valmistautuminen

 

Popekon tottisteluissa Arto otti Sinnalle pari parin minsan pätkää. Eka pätkä pelkkää katsekontaktia ja patukalla leikitystä, tokalla pätkällä muutama maahanmeno ja leikkiä. Kiva fiilis!

 

Ja sitten tuo meiän tän illan SAAVUTUS Käytiin kotosalla vain pyörähtämässä ja lähdettiin sitten jäljen tekoon. Viime kerrasta olikin kerennyt jo vierähtää jokunen viikko. Tällä kertaa paikaksi valittiin Selkärannan pellot. Paikan päälle kun päästiin, ruvettiin pohtimaan, että nyt on kyllä hieman lyhyt pellon pätkä.. Pitäskö ottaa kulma ?? Eeeii kai myö sellassii vielä, tarkotushan on alottaa kulmailut vasta syksyllä.. Nooo, nythän on melkein syksy! Otetaan! Tiia tallasi jälen. Suoraa noin 30 metriä, suorakulma oikealle ja 15 metriä ja loppupalkkana kisun ruoka. Nakkeja oli tarttunut matkaan hieman liian vähän, joten jälestä tuli niinkin lyhyt ja välillä oli nakittomia pätkiä.

 

   

Näin sitä lähetään..

 

 

Loistava eka kulma takana päin !!!

 

Mikäli kuvista selviää, jälki meni siis paremmin kuin kuvitella saattaa! Kulmassa Sinnalla ei ollut minkäänlaista epäröintiä, ei mennyt askeltakaan pitkäksi Näytti kuin se ei olisi edes tajunnut, että jotain outoa olisi tapahtunut: suunta vain muuttui! Tästä Kuosmanen meille jo leirillä sanoikin: kulma ei ole ongelma, mikäli koira on oikeasti oppinut jälestämään. No, ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta hienolla mallilla Sinna nenunsa kanssa tällä hetkellä on