Vietettiin tänään iltapäivä ja ilta mummon mökillä Liperissä, Huistinvaarassa. Paikalla Arton ja Tiian lisäksi Tiian porukat, Tiian veli ja sisko avopuolisoineen, Pinni-pomeranian, Reme ja Sinna. Hellettä riitti ja kiva, kun pääsivät karvakuonot ulkoilemaan.

 

Käytiin Sinnan kanssa ottamassa pari hakuhaamua. Arto ohjasi ja Tiia oli maalimiehenä. Käytiin yhdessä tuumin katsastamassa hyvä hakupaikka, sitten Arto lähti Sinnan kanssa takaisin tielle, minkä aikana Tiia meni vajaan 50 metrin päähän keskilinjasta eli polusta vasemmalle. Sama oikealle käyttäen Sinna välillä taas tiellä. Arton ja Sinnan kulkiessa keskilinjalla Tiia heilui ääneti metsässä. Kun Sinnasta huomasi, että se oli nähnyt haamun, antoi Arto äänettömän käsimerkin ja Tiia kellahti maahan piiloon. Keskilinjalta lähetetty Sinski syöksähti innoissaan metsään painelemaan ja etsi hienosti. Ei lähtenyt kauemmaksi kaartelemaan, pientä mutkittelua vain, kun ei heti löytänyt. Palkkaus eka namilla ja kehuilla, sitten heitetty narupallo, joka ei tällä kertaa herättänyt niin suurta kiinnostusta, kuin iloitseminen löytyneestä maalimiehestä Hakuilun jälkeen Sinna nukahti ensimmäistä kertaa pihamaalle, aluksi kerälle, sitten loikoillen pitkin pituuttaan.

 

Sinnan kanssa kolmisin käytiin myös kastamassa varpaat ja tallustelemassa virtaavassa metsäpurossa, joka muuten oli kylymmää! Sinnan idea Taisi erään mielestä maistuakin raikkaalle..