Tiistaina kodalla. Grillailun jälkeen Sinna parkkikselle tottishommiin. Ensiksi eteenistumista. Ekaa kertaa kokeiltiin myös kädet takana, ettei saa niistä apuja. Toimi välillä ja välillä ei. Sitten jäävät: liikkeestä istuminen ja maahanmeno. Aika hyvät. Sitten seuraamista, jossa kaarrokset oikealle aiheutti jätättämistä. Muutoin aika hyvä. Myös Reme oli mukana kodalla ja se nautti kovasti pimeässä seikkailusta.

 

Keskiviikkopäivän Tiia oli kotona ja aamulla haravoitiin. Sinna meni naapurin pihamaan rajalle.. Kunnes pinkoi sieltä takas omaan pihaan.. Naapurin kisunpentu perässään Kyllä on pikkukisulla asennetta! Ihan oikein Sinnalle, Reme kun ei ole koskaan oikein sille näyttänyt, että kissut määrää.

 

Eilen iltaruualla seuraamista PITKÄÄN! Pitkän seuraamisen (välillä palkkausta toki) jälkeen alkoi väsymys näkyä ensin oikealle käännöksissä ja kaarroksissa ja sitten hieman muutenkin. Loppuun Arto sai puristettua vielä innokkaan pätkän ja siitä loppupalkka.

 

Noudossa ollaan tällä hetkellä siinä vaiheessa, että Sinna jo pitää aika hyvin, mutta istumista ei olla vielä vaadittu. Välillä istuu automaattisesti. Paljon paremmin toimii, kun itse seisoo, kuin että jos itse istuisi esim. sohvalla, koska itse seistessä Sinna taivuttaa päätä enemmän ylöspäin, jolloin rulla pysyy paremmin suussa.