Aamulenkiksi Sinna kävi Arton kanssa vajaan parin kilsan pyöräilyn. Ja taas meni tosi mukavasti Pari polkupyörää kiinnitti vähän Sinnan huomion, muttei vetänyt kuitenkaan kovasti.

 

Illalla mentiin Okuun viesteilemään. Maastona helppoa kangasmetsää... Paitsi viimeisen siirtymän jälkeen alkoi mahoton tiheikkö. Sinna juoksi ensimmäisen välin hienolla innolla B:ltä A:lle. A:lta C:lle teki pienen stopin, kun oli jo melkein perillä. Taisi ihmetellä, että ketäs tuolla on, ennen kuin tajusi, että tuttua porukkaahan tuo on  Tiia aloitti kehut vasta, kun Sinna oli parin sekunnin seisoskelun jälkeen itse päättänyt jatkaa matkaa: saa ratkaista pulmansa pikkutyty ihan itte  Seuraavaksi kohti A:ta oli tarkoitus lähettää Sinna neljästä koirasta ensimmäisenä. Lepotauon jälkeen oli Sinna kuitenkin tainnut unohtaa, mistä hommasta oli kyse, sillä se muutaman metrin juostuaan pysähtyi ja jäi katsomaan Tiiaa: ai mitä piti tehä? Ei kun vain Sinna sivuun oottamaan, että toinen koira lähtee eka, ja sitten muistui Sinnalle mieleen jutun juoni. Viimeisen siirtymisen jälkeen alkoi tosiaan tiheämpi metikkö. Sinna löysi perille loppupätkän hieman omaa reittiään. Viimeisessä lähetyksessä A:lle Sinna jälleen kaarsi heti alusta reitille, jolta oli tullut viimeiselle pisteelle.. 

 

Tänäänkin oli Sinnalla leikkikavereita, sillä reenin jälkeen saivat Sinna, Vimma-bortsu ja mukana olleet pennut Ralli-hovawart ja Kaista-kelpie telmiä. Ensimmäisen leikkivuoron jälkeen sai Sinna vielä viilettää Sulo-hovawartin kanssa