Toissailtana Tiia oli jo ruvennut nukkumaan ja Arto oli vielä olkkarissa, kun alkoi kuulua outoa maiskutusta. Tiia oli unohtanut Ruun häkin oven auki ja puoli Ykää oli häkissä yhdessä Ruun kanssa syömässä nenut kuppiin työnnettynä iltapalakaurahiutaleita. Ja Reme töpsötti häkin nurkassa heinien päällä.

 

Eilen viestissä Sinna juoksi pidempää matkaa ja Ykä lyhyempää Valo-pennun kanssa. Pitempi matka oli viimeisen siirtymän jälkeen 700 metriä. Sinna juoksi kaikki viisi matkaa, mutta kaksi viimeisintä otettiin varsin edellisten juoksijoiden perään (edellinen koira oli kerennyt jonkun matkaa näköetäisyyden ulkopuolelle). Viimeisen siirtymän jälkeen Sinnalla oli pikkuisen vaikeuksia löytää perille. Tiia näki vilauksen koirulista sen ollessa aivan liian vasemmalla. Sitten ei näkynyt mitään johonkin aikaan, kunnes tyty ilmestyi näkyviin ihan oikealla reitillä. Sekunnin se seistä törötti ja katsoi Tiiaa, joka oli edelleen ihan paikoillaan ja hiljaa, mutta tajusipa pentu sitten jatkaa matkan loppuun saakka. Viimeinen matka takaisin A:lle meni hyvin, joskin jonkinlaista arpomista siinäkin luultavasti oli ollut, sillä Sinnan aika oli 2:03 (700 m), kun taas Sulo-hovawartin aika oli 1:27. 

 

Ykälle lähetyksiä näköetäisyydellä Valon kanssa. Viimeiseksi otettiin siirtymä, kun Valo jäi jo loppupalkalle A:lle. Pisin matka Ykälle tuli siis noin 200 m ja näköetäisyyttä ei ollut. Hyvin tuli perille, vaikkakin omaa reittiään. Takaisin A:lle lähetettäessä ei ilmeisesti heti tajunnut, mistä on kyse, sillä teki noin 10 m halkaisijalta olevan ympyrän ja palasi takaisin Tiialle. Toisella lähetyksellä ei ongelmaa.

 

Viestin jälkeen Sinna ja Sulo pääsivät leikkimään ja vauhti oli aivan järjetöntä! Puihin törmäyksiltäkään ei vältytty..