Kotosalla ollaan tottisteltu ja syynissä on olleet seuraamisen käännökset. Videolla pätkää parista eri kotireenistä. Kamera tyssäs molemmilla kerroilla kesken. Tän päivän reenistä jäi pois jäävät, luoksetulo ja eteenlähetys. Jäävissä eka istuminen oli hidas, joten ei palkkaa, paitsi kehut. Sen jälkeen iski Sinnalle epävarmuus ja ei istunut ollenkaan. Yhteen onnistuneeseen jätettiin. Luoksetulossa kampes enempi vasemman jalan puolelle. Helle verotti enintä intoa ja esim. takapään käyttö oli aika lepsua.

 

 

Eilen tottista myös kentällä. Kovaa häiriötä oli, kun Emma-malille potkittiin samalla jalkapalloa Yllättävän hyvin Sinna kuitenkin keskittyi, kontakti katkeili pahiten vain, jos seurautti kohti Emmaa.

 

Viime viikolla käytiin rauniolla. Ampumaradalta kuului pauke autoon, mikä ilmeisesti sai Sinnan aika paineeseen. Lisäksi Artolla oli vähän huono päivä, joten Sinnan eteneminen oli vähän takkuavaa.. Lopuksi Arto kaivoi pallon taskusta kävellessään pois rauniolta. Sinna katsoi niin herkeämättä Artoa, ettei huomannut edessään puolen metrin pudotusta betonilaatalta toiselle, vaan tipahti etujalat harallaan leuka edellä laatalle Seisoi sekunnin hölmistyneenä, mutta leikki ja söi sen jälkeen normaalisti. Leukaan tuli pieni haava..'

 

p.s. Sanna ja Anki oli tällä viikolla kylässä

 

p.p.s. Myö lähetään viikonlopuksi Espooseen, joten elukat jää talovahtien kans kotio