Parina edellisenä päivänä on Sinna saanut harjoitella yksinoloa kuuden tunnin verran per päivä. Hiljaiselo ja ulkona paukkuvat pakkaset ovat kerryttäneet tytyn energiaa sen verran, että pari viime yötä on mennyt hieman valvoessa. Vesikuppi on pitänyt ottaa pois, ettei neiti ui kupissaan ja sanomalehtien repimisestä on joutunut kieltämään. Murinaa..

Tänään vietettiin ilta sukulaisten luona kylässä. Arton Laura-serkusta oli Sinnalle leikkiseuraa parhaimman iltavimman aikaan. Sinna sai juosta taloa ympäri ja Lauran pallon perässä niin totaalisesti, että lähtöä tehdessämme Sinna väsähti Arton syliin pienille nokkaunille ennen kotiin lähtöä. Sinnan tutkiskellessa taloa hieman hampaidensakin kera, Arton sedän kommentti oli: "Jos talo ei kestä tuon kokoista koiraa, niin se pitää purkaa!" Päädyimme kuitenkin tuttuun tapaan estämään moiset pennun yritykset Luulisi ensi yönä pikkukoiraa nukuttavan! Taisipa pikkutyty kesken talon tutkiskelun pyytää ensimmäistä kertaa ulospääsyä nousemalla ovea vasten ja raapimalla, tarpeetkin tuli tehtyä pihalle.

 

  

                                                                                     Kuvaaja: Laura Vänskä

 

Remellä ja Sinnalla on välillä alkanut jo synkkaamaan Välillä toinen pyytää toista leikkimään ja sitten toisin päin. Harmi vain, että lähes aina toisen osapuolen leikkiinkutsu tuntuu kutsun saajasta turhan pelottavalta

 

Sinnalla on epävirallisten mittausten mukaan korkeutta jo yli puolen koiran verran eli 32 cm