Kun ajeltiin töistä ja koulusta kotio, paistoi aurinko niin lämpimästi, että aateltiin lähteä suorin tein lenkille Sinnan kanssa ja päätyä kilsan päähän isoille peltoaukioille. Kuitenkin kun lenkille asti päästiin, oli aurinko mennyt muille maille, lunta sateli, tuuli ja pelto oli pelkkää mutaa Käytiin lopulta sitten kengät mutaisina lenkkipolulla Sinnaa vapaana juoksuttamassa ja päätteeksi yksi makkararuutu. Sinna nykyään tietää, milloin Arto/Tiia poikkeaa jonnekin ruutua tekemään, hirveä hinku perään ja ruudulle!

 

Sinnan paikallaolo istuen on kyllä välillä jotain täysin uskomatonta Arto eilen iltaruuan jälkeen antoi Sinnalle kuppiin nakin jätettyään Sinnan vajaan parin metrin päähän istumaan. Arto tahallaan vielä oikein innosti Sinnaa: "Mikä meni kuppiin? Onko se nakki? Oisko se kiva?!" Ja Sinnahan pysyi vapautukseen asti!

 

Ilmoittauduttiin tänään Josepan hakuleirille toukokuun alussa (pe-su). Vielä oli yksi paikka leirille vapaana, toivottavasti me ennätettiin ennen muita viemään ko. paikka Mennään myös Josepan jälkileirille kesäkuun alussa, jos mahdutaan. Jälkileirille tulossa kouluttajaksi Kuosmasen Vesa, jonka opeilla ollaan tähän asti jälkialkeissa menty: www.malinuts.net/jalkitreenit01.html