Torstain tottiksessa seuraamista, jäävät, luoksetulo ja nouto sekä leikkiä. Seuraamisessa oli sekä innokkaita pätkiä että kontaktin katkeilu pätkiä. Jäävät molemmat tosi hyvät. Luoksetulossa Sinna oli ihan pihalla, mitä etu-käsky tarkoittaa. Juoksi kyllä lujaa luo, mutta loppuasento oli ihan hakusessa. Väliin pari lyhyeltä matkalta ja sitten sujui taas. Noutoa pari, niin että loppuun istu-käsky, jotta saatais loppuasennon tynkää jo kehiin. Hyvin meni. Leikki oli mukavan innokasta.

 

 

 

Tänään käytiin kahluulenkillä. Sinna oli ihan fiiliksissä. Monesti se taapertaa perässä meidän auraamaa polkua, mutta tällä kertaa Sinna paineli kylkiä myöten uponneena edellä

 

 

 

p.s. Tällä viikolla Tiia leikkasi Sinnalta kynnet ekaa kertaa yksin. Sinnalla on ollut kynsien leikkuuseen pieni pelko. Pentuna ei mitään (silloin leikattiin kynnet yksin pentu selällään sylissä). Mutta pari kertaa Tiia leikkasi, niin että tuli verta. Sen jälkeen Sinna alkoi pelkäämään leikkuuta: tärisi ja joskus piippasi. Alettiin leikata kynnet aina kahestaan, toisella Sinna sylissä selällään ja toinen leikkaa. Nyt se ei ole pitkään aikaan enää osoittanut pelon merkkejä ja tosiaan tällä viikolla yksin leikatessa se pysyi kivasti kylellään ilman pitämistä. Ehkä se on jonkinlaista luottamuksen osoitusta meitä kohtaan Uskon ainakin, että johtajuus on muuttunut rauhallisemman varmemmaksi tässä parin vuoden aikana. Ensimmäisen koiran kohtalo, vai miten se sanotaan..