Eilen oli Sinnalla ollut massu sekaisin (juoksut...). Vessaksi oli kelvannut alakerta, missä Sinna ei yleensä ole ollenkaan..

 

Eilen tottisteltiin taas ennen lenkkiä Polvijärvellä. Ensin hyppyä. On se kumma, kun pääsee kiertämään, vaikka esteenä on noin 7 metriä (?) leveä puomi Sitten seuraamista, mutta hiekkakenttä oli ihan sohjossa. Oli siis selvä, että ei oteta siinä pysähyksiä, vaan vauhtiseuraamista, mutta eipä sekään käynyt hienohelmalle, kun piti joka tassun kohta katsoa Vaihettiin paikkaa kuivemmalle kohalle ja alkuun tartti muutaman pakotteen, että kontakti säilyy, kun äsken oli päässyt pälkähästä sohjon takia.. Sen jälkeen pelitti oikein nätisti: seuraamista, kolme liikkeestä istumista, liikkeestä maahanmeno tai pari ja pari luoksetuloa (toinen ilman käsiapua). Arto teki häiriötä kiikkumalla viereisessä inisevässä kiikussa Kerran perusasennossa Tiia erehtyi kehumaan "mahtava"-sanalla ja humps! koira hävis Sinnalle kaikki ma-alkuiset taitaa tarkottaa, että nyt läsähetään äkkiä maihin! Tää ei ollut nimittäin eka kerta, että mahtava-kehu saa saman reaktion aikaiseksi

 

p.s. Reme sai keskiviikkona kauan toivotun raapimapuunsa, kun tänä syksynä sillä ei ole ollut yhtään sallittua raapimapaikkaa talossa, kun Ruun puinen häkki vaihettiin muutossa muoviseksi. Pitää kyllä varmaan ihan käpälästä pitäen näyttää, että uusi härveli on raapimista varten, vielä ei ole koskenutkaan.