Osallistuttiin Outokummun koiran päivän tapahtumaan, jonka järjestäjänä toimi paikallinen kennelseura. Ohjelmassa oli: eläinfysioterapeuttiopiskelijan luento koiran terveydestä (liikunnasta, varusteista, venyttelystä jne.), agilityn möllicup ja rotuesittely. Sinna edusti holskuja paimenkoirien kehässä arvatenkin rotunsa ainoana Holsku tuntui kuitenkin paikalla olleista monelle olevan tuttu ilmestys. Paikalla oli myös aiemmin Stemmas'n holskun omistanut, jonka lyhytkarva oli vuosi sitten kuollut saavutettuan hienon 14 vuoden iän. Muita paimenkoiria paikalla oli ainakin: kaksi saksanpaimenkoiraa, tervu, grotsku, valkkari, pumi, pembroke, kaksi bordercollieta, kaksi shipperkeniä ja schapendoes. Sinna käyttäytyi koko tapahtuman ajan hienosti. Antoi hyvin vieraiden ihmisten käydä silittelemässä ja saikin kehuja rohkeudestaan  Myöskään muut koirat vierellä eivät häirinneet.

 

 

 

 

Hauskat kommentit tulivat eräältä "vannoutuneelta" belgipariskunnalta. Mies kuulemma haluaisi lyhytkarva holskun, mutta vaimon mielestä holskut on "likaisen värisiä belgejä" Hyvällä hän sen sanoi, sillä ainoastaan kehuja Sinna häneltä sai. Jossain välissä mies kaivoi narupallon esiin ja "testasi" Sinnan saalisviettiä. Sinnan innostuttua leikistä, mies meni kehaisemaan vaimolleen: "Hyvin syttyi!"

 

Rotuesittelyn jälkeen pistäydyttiin pienellä lenkillä Sannan ja Anki-saksanpaimenkoiran kanssa. Hyvin meni prinsessoilla tänään kemiat yhteen

 

 

Illalla kotona otettiin hieman imutuksella seuraamista olkkarissa. Tiian/Arton oma keskittyminen oli ehkä hivenen heikkoa ja tilakin pieni, niin tytykään ei oikein kiinnostunut  Myöhemmin ulkona pari pätkää sujui taas kivasti!