Eilen hakumetässä Sinna oli vähän.. pihalla.. Irtorullaharkkaa ukot metässä valmiina piilossa. Ekalla ei meinannut ottaa rullaa. Uusi lähetys ja toi rullan kohtuu hyvin, muttei olisi lähtenyt näytölle, kun oli saanut jo toiselta puolelta seuraavasta ukosta hajun. Seuraavan ukon löysi siis arvatenkin kätevästi, kun hajulla jo oli, mutta rullaa ei ottanut/pudotti rullan heti/Arton lähellä. Kolmen yrityksen jälkeen otettiin se ukko pois ja toiselle puolelle lyhyellä innostavalla pistolla yksi muistaakseen suht onnistunut suoritus. Noutoa pitäisi vaan erikseen harjoitella.. Huoh.. Ja samalla kerralla ei rullailua ja suoraa palkkaa.

 

Ykälle eilen neljä maalimiestä, joista eka haamuna, toka pimeänä, kolmas muistikuvahaamuna ja neljäs siirtyvänä muistikuvana. Muuten tosi hyvä, mutta pimeälle kierteli ja kaarteli ja siirtyvälle maalimiehelle oikaisi eli ei kovin hyvä pisto sekään, hienoa kuitenkin! Ei taaskaan lelu kelvannut maalimieheltä metässä edes reenien loputtua, mutta Arton kanssa siinä vaiheessa leikki.

 

Tänään Sinna härkki illalla Ykää leikkimään niin paljon, että käytettiin into hyödyksi ja Arto tottisteli lelulla olkkarissa. Mahtava! Pikkupätkä lopusta tuli videolle, kun Tiia alun sääti kameran pattereitten kanssa. Sinna on kyllä tosiaan oppinut takapään käyttöä, liekö katsonut Ykältä mallia vai muuten tormistautunut. Videolla ainut käännös nyt ei ole paras esimerkki kun jää vähän vajaaksi, mutta kuitenkin, osaa se jo jotakkii