Kolmas yö peräkkäin ilman tarpeita lattialla, hurraus! Toki voihan olla, että Sinna on käynyt jossain piilossa tekemässä tai vaikka kylppärin lattiakaivon päälle. Samaiset kolme yötä on nimittäin Sinna saanut käyskennellä koko talossa rajatun makkari-keittiön sijaan. Aamulla reeni sisällä istumista, maahanmenoa, paikallamakuuta ja seuraamista.

 

Tänään Sinna oli ensi kertaa koko talossa suljetun keittiön sijaan myös päivän (yksinoloaikaa noin 4,5 h). Yhdet lirut lehdillä, mutta ei ollut mitään tuhoutunut, paitsi annetut pahvilaatikot herkkusisällöistä tyhjennettyinä ja tuhansina kappaleina, kuten kuvasta nähdä saattaa

 

 

Kun kotiin tultiin, lähettiin samoin tein kirkon parkkikselle vähän reenailemaan. Tällä kertaa kontaktia narupallolla palkaten. Hyvinhän se meni. Kirkon piharappusia ylös-alas harjoiteltiin myös. Ei onkelmia. Iltalenkillä Arto otti vielä dummylla palkattuna seuraamista. Toimi hyvin! Lenkin jälkeen sisällä istu-maahantykitystä juustolla. Maahanmenoa ollaankin nyt jonkin aikaa tehostetusti reenailtu.