Saihan tuota vähän aikaa kirota tänään, kun töistä tultiin kotio Eteisen seinästä oli pistelty laastia poskeen Oli varmaan sitten ollut niin tylsää.. Eilen kun ei tehty oikeastaan yhtikäs mitään. Lähdettiin sitten suoraan apteekkiin ostamaan tököttejä seinään. Saas nähä miten toimii..

 

Tänään samoin kuin tiistaina käytiin pellolla juoksuttamassa Sinnaa ja Remu-saksanpaimenkoiraa Kyllä se on hauskaa tuo pentujen juoksentelun katselu, ja hauskaa "taitaa" olla niillä itselläänkin Molempien päivien leikkien jälkeen on Sinna ollut kotimatkan varsin perästä vedettävää mallia. Käytiin sentäs molemmilla matkoilla räminäritiläportaat kipuamassa ylös ja alas - no problem.

 

Tänään tottisteltiin olkkarissa: sivua, seuraamista, maahanmenoa ja nopeita istumisia. Oi, miten kiva Tottiksessa on nyt ollut jonkin aikaa tosi hyvä fiilis tekemisessä. Varmaan osasyynä ilmojen viileneminen ja osaltaan se, että taukoakin on tullut pidettyä. Sivu-sana saa Sinnan jo tarjoamaan ainakin hyviä yrityksiä ja usein myös suht kohdalleen Eilen illalla ruokaa antaessa sivu-käsky oli vaan Sinnan päässä vähän vinksahtanut: neiti istahti Tiian eteen, takamus Tiian varpailla, rintamasuunta poispäin Tiiasta ja kuikuili siitä katsekontaktia tarjoten! Mikähän lie eteenistumisen ja sivulle tulon sekoitus Myös lelua Sinna tarjoaa usein jo kivasti yhteistä leikkiä varten yksin riekkumisen sijaan