Käytiin tänään ensimmäistä kertaa Linnunlahden koulutuskentällä Popekon tottiksessa. Mukavat yksilöreenit oli! Sinna oli vaan vähän plösö.. Istuma-asennotkin oli välillä vähän lahottavat Varmaan helteen vuoksi, ja osin siitäkin syystä, että tottistelut ovat jääneet vähiin viime aikoina. Ihme kyllä, vaikka oli kuuma, niin lelu oisi ollut kivempi kuin nakit

 

 

Otettiin alkuun istumista ja vapautusta lämmittelyksi, sitten perusasentoa ja loppuun luoksetulo. Kontakti oli hakusessa ja toimintanopeus oli kaukana toivotusta (paitsi luoksetulossa), mutta ihan jees kokonaisuus kuitenkin. Piettiin reenit lyhyenä, vajaa 5 minuuttia.

 

Sinnan nivusen kieppeiltä löytyi tänään kuollut kiinni oleva punkki, jonka ympäristö oli vähän märkinyt ja vuosi pikkuisen verta Seuraillaan tilannetta..

 

Sinna nukkui osin toissayönä parvekkeella, kun isäntäväki pakeni kuumuutta partsille pystytettyyn telttaan nukkumaan!  Olisi Sinna teltassakin viihtynyt, mutta kaikkien mukavuuden kannalta jätettiin Sinna-lämpöpatteri ulkopuolelle.

 

Siina: tässäpä yksi seisomiskuva  Salamaräpsy kylläkin tällä kertaa..