Reme ja Sinna kävivät tänään tohtorilla - Sinna vuosirokotuksessa ja Reme anaalirauhasonkelmiensa vuoksi. Eilen huomattiin Remen oireilevan ja onneksi saatiin jo täksi aamuksi aika Outokumpuun. Taas puhkesi Remeltä rauhanen, tällä kertaa vasta juuri rauhoituksen saatuaan eläinlääkärin pöydällä. Kipulääkkein ja antibiootein mennään nyt muutamat päivät. Vuoden vaihteen jälkeen soitellaan sitten lääkärille uudestaan, kun rauhanen on umpeutunut ja mietitään rauhasten poistoa, tää kun oli jo Remellä toinen tai kolmas kerta saman vaivan kanssa Onko kellään kokemusta kissan tai koiran anaalirauhasten poistosta?

 

Sinna osasi käyttäytyä lääkärillä ilman mitään kommervenkkejä. Varovaisen oloinen se oli, johtuen varmaan kaikista oudoista hajuista. Mutta kuitenkin uteliaana tutki paikkoja ja rokotetta ei huomannutkaan. Myös hampaiden tarkastus meni muitta mutkitta. Sinna tarvitsisi vähän enempi luita tms. niin pysyisivät hampaat puhtaampana. Myö kun ollaan oltu hieman varovaisia nuitten luitten kanssa  

 

Eilen harjoiteltiin jälkiesineilmaisua pihalla kuuden purkki+esine-yhdistelmän kanssa. Paikkana oli lumen peittämä nurmikko ja se ei tainnut olla hyvä vaihtoehto. Jokainen maahanmeno piti tytyltä erikseen pyytää ja muutenkin oli pelkkää hutilointia koko touhu. Tänään otettiin pitkästä aikaa sitten sama ihan sisällä ja nyt löytyi jokaisella purkilla maahanmenot ihan itsestään. On se kumma..

 

Eilen harjoiteltiin myös hitusen noudon loppuasentoa. Tiia istui penkillä ja Sinna istui Tiian edessä lattialla. Arto seisoi Tiian selän takana nakkien kanssa. Tiia ojensi Sinnalle puista kapustaa ja aina kun se vain käväisikin suussa, antoi Tiia jess-vapautuksen ja Arto nakkia. Viimeisillä toistoilla Sinna taas pääsi juoneen mukaan ja sen ilme oikein kirkastui kun se nappasi kapustaan kiinni Pikkuhiljaa pitäisi sitten alkaa pidentää aikaa, mikä kapustan pitää olla suussa ja lisätä silloin tuo-käsky mukaan leikkiin.