Tänään Josepan reeneissä aurinko paistoi ja aurinkoisella mielellä sai olla Sinnankin vuoksi. Aiheina: luoksepäästävyys, pujottelu, kohtaamiset ja luoksetulo. Kohtaamisten ja luoksetulon välillä Sinna kävi autossa huilimassa. Asenne oli kohdallaan niin Sinskillä kuin Artollakin Arto voisi kuitenkin enemmän luottaa Sinnan kontaktiin, eikä namittaa niin paljon, ettei kontakti ole namissa vaan ohjaajassa. Luoksetulossa Sinna sai istumassa paikallaolostaan paljon kehuja. Matkaksi otettiin lyhyehkö pätkä, joka on Sinnalle aika "varma". Hyvin se jaksaa odottaa Liike taitaa olla neiti S:n bravuri, sitä harjoitellaankin pienessä mittakaavassa useita kymmeniä kertoja päivässä (ovilla)

 

   

  

 

Asetettiin itsellemme "pieni" epävirallinen tavoite, jota kohti kesän ajan mennään: möllitoko syys- ja/tai lokakuussa Katsotaan, miten käy: päästäänkö tavoitteeseen eli osallistumiseen vai jääkö miten paljon vajaaksi. Ei me sinne ihan vain leikkimään mennä, mutta ei nyt tarvitse vielä silloin "täydellistäkään" olla.

 

Lisättiin uusi kategoria "tottis/toko", kun eihän tuo entinen arkitoko-kategoria ole enään oikein näihin tekemisiin käynyt.

 

Pikkupoikien (Reme ja Ruu) tämän päivän ulkoilulla Ruu oli tänään normaalia vauhdikkaammalla päällä. Yleensä se liikkuu halkaisijalta parin metrin alueella, nyt alue oli kymppi metrin suuruinen  Viime kesänä Ruu vielä kirmaili ilohypyin lähes koko takapihan nurmikon laajuisella tantereella..

 

p.s. Onnea Sinnan veljille, Sumulle ja Hectorille, hienoista menestyksistä mätsäreissä!