Eilen tottisteltiin olkkarissa useampaan otteeseen: eteenistumista, maahanmenoa, sivua, seuraamista ja koppeja nakeilla nopeasta istumisesta/kontaktista. Kivaa  Ei tainnut silti tälläinen kotipuuhailu riittää, sillä Tiian salireissun aikana oli kaksi telttapatjaa täysin tuhoutuneet 

 

Tänään Tiia piti töistään etäpäivän, sillä luvassa oli työmiesten vierailu lukonvaihdon muodossa. Hirveää meteliä, mutta se taisi kyllä enemmän raastaa ihmishermoja kuin koiran. Sinna nimittäin suurimmaksi osaksi makoili kaikessa rauhassa porailusta ja vasaralla hakkaamisesta huolimatta.

 

Illalla käytiin hakuilemassa. Sateessa.. Mutta hienot reenit oli silti! Sinnalle otettiin: tuuliharjoitus (Arto kulki perässä), ääniapu, toinen tuuli ja syvyyttä pakeneva haamu. Ekassa tuulessa Sinna ennätti nähdä, kun maalimies piiloutui. Hyvin meni ukolle, mutta ei olisi oikein viitsinyt jäädä sinne. Taas jotain jänskätystä Ääniavulla lähti hienosti ja suoraan, mutta irtosi liiankin syvälle. Maalimies löytyi kuitenkin pian. Toinen tuuli meni loistavasti, Arto ei kerennyt paljoa edes perässä lähteä kulkemaan Voisikohan ensi kerralla Sinnalle jo siis pimeätäkin koittaa, varsinkin jos on hyvä tuuli? Viimeinen ukko löytyi ilman mitään ongelmia, jess!