Tiialla oli työviikonloppu Outokummussa, missä Sinna pääsi molempina päivinä Arton kanssa vierailemaan. Sinnalla oli mahoton into päällä, kun pääsi juoksemaan leirikeskuksen pihalla. Kävi moikkaamassa osaa ihmisistä, mutta ei hirveästi kiinnittänyt huomiota ympärillä olijoihin.

 

Tänään Arto ja Sinna kävivät Popekon varikkoreeneissä. Sinnan kaveriksi autoon väliseinän taakse samaan häkkiin pääsi reenin ajaksi Tilla-saksanpaimenkoira-kultainennoutaja-grotsku-sekoitus. Sinna oli aluksi sitä mieltä, että hänen auto ja hänen häkki, mutta rauhottui kyllä, kun Tilla oli ollut jonkin aikaa autossa.

 

Sinnalla oli reeneissä mahottoman hyvä vire päällä. Ensimmäinen maalimies oli hallissa, jossa kaksi seinää on tuulessa heiluvia repaleisia pressuseiniä, joten niiden kautta pääsee sisään. Arto lähetti Sinnan jo varsin kaukaa. Sinna sai hyvin hajun ja tarkenteli jonkin aikaa hallin ulkopuolella, kunnes päätyi sisälle esteiden välistä ja maalimies löytyi. Ensin patukkapalkkaa, joka oli tosi kiva, kun maalimies leikitti ja Sinna veti hyvin, mutta neidin voitettua patukan itselleen, ei lelu enää kiinnostanut. Namia vielä päälle palkaksi maalimieheltä ja Artolta. Tuuli kolisteli jonkin verran hallien peltiovia ja muuta roinaa, mutta Sinnaa ei haitannut. Toinen maalimies oli valmiina hangen keskellä rojukasassa. Sinna sai hyvin hajun, etsi hieman reittiä, miten pääsisi helpoiten maalimiehelle, mutta kun tajusi, että hankeen se vaan on mentävä, niin meni. Pikkuneiti tarpoi kunnolla upottavassa kinoksessa, eikä antanut allaan sortuvien tiilipinojenkaan häiritä päättäväistä menoaan. Tokan maalimiehen löydettyään innokasta leikkiä patukalla ja namia. Loppumatka meni Sinnalla patukkaa riepotellessa ja pudotellessakin. Hyvät reenit