Nyt on Pinni iloinen, kun on rauha talossa. Sinna kävi nimittäin purkamassa aamuenergiansa lammasaitauksella 1,5 tunnin leikkirytäkässä. Paikalla oli jo ennalta tuttu Piki ja uusi tuttavuus Vito. Vito on 8-kuukauden ikäinen collie-saksanpaimenkoira-kultainennoutaja-yhdistelmä. Oikein hurmaava murrosikäinen sellainen Vito pyöri niin Sinnan kimpussa, että se teki Piki-nartun aivan mustasukkaiseksi Piki olisi halunnut leikkiä edes jomman kumman kanssa, mutta Vito vaan pyöri ja hyöri Sinnan ympärillä. Välillä koko kolmikko intoutui juoksemaankin ja kaikilla oli hauskaa!

 

Kuvia Pikistä ja Vitosta löytyy: http://www.votovoorumi.net/albumi/kameraseurojensisainentiedotus/687786. Kuvat Pikin omistajan napsimia. Sunnuntaiksi sovittiin Viton kanssa uudet treffit, pitää silloin napata myös oma kamera mukaan! Sunnuntaista on tulossa jännä päivä muutenkin, sillä silloin suunnataan Liperin Kennelkerhon tottisharkkoja seuraamaan Sinnan ja Remun kanssa. Mahtaa lapsosilla olla ihmettelemistä

 

Illalla suunnattiin taas Päivilänvaaran kodalle. Kodalla oli istumassa iltaa muitakin. Sinnalle riitti katselemista traktoreissa, moottorikelkassa ja vilkkaassa lapsessa. Vain moottorikelkan ääni aiheutti mörisemistä, muutoin Sinnasta oli vain kiva istuskella ja nuotion valossa tihrustella, mitä ympärillä tapahtuu.