On se Ruu viekäkin aika pallo, vaikka ruokintaan on kiinnitetty enempi huomiota ja siemensekoitus on esim. jätetty ruokavaliosta pois. Tulispa jo kesä, niin kiinnostuis pupsakin enempi liikunnasta, kun pääsis pihalle.

 

 

 

Sanna tuli eilen yökylään ja Sinna valtasi ekana parhaan patjapaikan. Sinnalla päällään yökkäri, eli Back On Track, mitä käytetään kuurina selkäjumeihin öisin reilu pari viikkoa.

 

 

Käytiin Ukon kodan maastoissa lenkkeilemässä ja kahlaamassa hangessa. Hauska oli huomata, kun Sinna merkkasi ihmisen hajun noin 200-300 metrin etäisyydeltä. Tullessamme kodalle nähtiin nimittäin auto tulotien varressa. Lenkin jälkeen takaisin kodalle päin kävellessä Sinna yhtäkkiä nosti nenun ilmaan siihen suuntaan, missä aiemmin autolla ohi ajaessamme oltiin toinen auto nähty. Hetken kuluttua, kun taas autolla ajeltiin kodalta kotia, niin vierasta autoa ei enää ollut. Eli Sinna oli haistanut autolleen palanneen ihmisen. Olihan se toki voinut myös kuulla auton äänen, mutta kyllä se selvästi nenäänsä käytti. Hienoa olisi taas etsintäharjoituksissakin päästä tulkitsemaan nuita Sinnan merkkauksia.

 

 

 

Illalla Sinna sai nauttia hieronnasta. Tänään ei ollut niin kipeän oloisia kohtia. Tai kyllä jumit vielä oli tallella, mutta selkä ei nykinyt hieroessa ja Sinna antoi hieroa ihan kunnolla. Oisiko hieronnat jo vähän pehmittäneet selkää ja/tai öisin pidetty Back On Track? 

 

 

"Ai, tuo sattui!" Ei tosi, haukotus