"Hommattiin tämmönen iso hurtta"

 

 

"Oikeasti olen tämmönen pieni saksanpaimenkoira-pystykorvamix-sekoitus"

 

No, ei me tosin oikeesti olla koirulia hommattu, mutta tälläinen tarttui mukaan, kun oltiin aamulenkille lähössä. Sinna nuuskutti niin intensiivisesti maata, ettei huomannut, että takaa lähestyi irrallaan toinen vuffe. Tiia huomasi tulokkaan, mutta arvioi koiran ihan ystävälliseksi tapaukseksi, kun se niin rennosti hipsi kohti. Sinna huomasi koiran vasta, kun se jo nuuskutti Sinnan häntäpäätä. Pikaisen nenien vaihdon jälkeen alkoi niin riehakkaat leikit, kuin vain Sinna hihnassaan kykeni. Palattiin takaisin kotipihaan, ettei koiruli hyppää jalkakäytävältä auton alle leikin riehassa. Pihassa tarkastettiin koiran panta ja sieltä löytyi teksti "Nakki" ja puhelinnumero. Vietiin Sinna sisälle, että vapautui hihna käyttöön (extrahihna on Ankilla lainassa). Saatiin omistaja puhelimen päähän ja muutaman minsan päästä hän jo tulikin Nakin noutamaan. Nakki oli kuulemma eilisiltana karannut emänsä kanssa oven raosta, mutta emä oli tullut jo aiemmin takaisin. Hauska tapaus oli tuo Nakki-poika

 

"Ei kai ne vielä tule hakemaan, vasta eilisillasta asti olen ollut reissun päällä"

 

Iltapäivän reeneissä varikolla Sinnalla oli neljä maalimiestä, joista eka avohallissa hiekkakasojen ja tynnyreiden takana. Hienosti sai hajun ja eteni itsenäisesti kaukaa ja hyppäsi tiensä tynnyreiden taakse. Toka maalimies oli lautatelineiden keskikerroksessa. Hyvin sai Sinna taas tuulen alta hajun, mutta ongelmana oli hanki, joka ympäröi lautatelineen pitkältä matkalta. Joten Sinna luovutti ja hylkäsi saamansa vainun  Kierrettiin paikka vielä uudelleen ja taas sai hajun, muttei lähtenyt tarpomaan umpihankeen ja muun rojun keskeltä. Arton piti sitten lähteä mukaan. Kolmannella maalimiehellä hanki koitui jälleen kinkkiseksi tilanteeksi. Merkkasi hyvin saamansa hajun, muttei lähtenyt itse etenemään, vaan Arton piti taas mennä mukana. Ei nimittäin lähtenyt, vaikka sai ääniavun maalimieheltä  Viimeiseksi otettiin helpompi eli lähetys aika läheltä maalimiestä, maalimies oli piilossa kauhan takana pienempien lumikinosten keskellä. Heti sai hajun ja seurasi saamaansa vainua muutaman metrin hankeen, mutta himputti vie älysi kuitenkin että pääsee kiertämäänkin tuon penkan ja meni maalimiehen tallaamia jälkiä toiselta puolelta penkkaa Koko reenien ajan Sinna teki kuitenkin aktiivisesti töitä, eivätkä maalimiehetkään olleet missään helpoimmissa piiloissa, vaan tyty joutui tekemään pitkät pätkät hommia varsinkin 2. ja 3. maalimiehen kohdalla.

 

Pohdittiin sitten, että mistä tämä tämän päiväinen voi johtua ja mahdollisiksi selityksiksi löydettiin seuraavat: epävarmuus (jättää hajun, jos ei usko tarpeeksi itseensä), motivaation puute/mukavuuden halu (maalimies ei ole niin pop, että sen eteen näkisi niin paljon vaivaa, että vaivautuisi tarpomaan mahaa myöten lumessa) tai selkäkivut. No, ensi viikolla voitaisiin ekaa kertaa kokeilla maalimiehellä patukkapalkkaa, josko se saisi tytyn yrittämään enemmän.

 

Reenin jälkeen nuoriso pääsi telmimään. 

Kaikkien muitten paitsi Sinnan kaulanahassa roikuttiin vuorotellen. Kuvassa Tilla saa leikkikurmutusta.

 

Out Of Topic: Riina