Käytiin pitkästä aikkaa Mustissa&Mirrissä. Sinnalle ostettiin joululahjaksi tarjousröhköpossuja 3 kpl. Lisäksi mukaan tarttui puruluita. Ketjupantaa etsittiin myös, mut ei niitä nyt ollut.

 

Popekon tottiksessa käytiin piiiiitkästä aikaa, kun Artolla oli tänään vapaapäivä, niin ei tarvinnut ajella Liperi-Jns väliä tuhottoman montaa kertaa. Viimeks ollaan käyty hirmusilla helteillä varmaan heinäkuussa Noh, sehän näkyi. Ekalla pätkällä otettiin perusasentoa ja sivulta maahanmenoa sekä leikkiä. Kivasti taisi sivulle tulla, mutta kontakti katkeili. Samoin maassa ollessaan nuuskutteli maata, koska siellä oli monessa kohtaa tippuneita lihapullan muruja. Patukkaleikit meni kivasti. Loppuun hieno luoksetulo istumassa paikallaolon jälkeen. Toisella pätkällä otettiin istumista ja maahanmenoa. Samaan aikaan reenasi välillä tosi lähellä malikka ja kauempana samalla kentällä porokoira. Ei ottanut häiriötä toisista koirista ollenkaan, mutta taas veti nenun maahan lihapullamurujen toivossa, hööh.

 

Mutta joo, nyt saa luvan loppua tekosyyt, ettei tottisteltais ulkona! Vaikka ei tulis joka viikko Joensuuhun kentälle lähdettyäkään, niin reeniä voi käydä ottamassa vaikka kaupan pihassa tms!

 

Reenien jälkeen käytiin pieni lenkki Joensuun keskustassa. Tätäkin pitäis harrastaa enemmän.