Hihnassa kulkeminen on alkanut sujumaan, ainakin silloin, kun virtaa ei ole liikaa

 

Sinnan toinen linja-automatka Liperistä Joensuuhun meni yhtä mallikkaasti kuin ensimmäinenkin. Tällä kertaa huonovointisuus vaan yltyi niin pahaksi, että " kaiken varalta" mukana oleelle talouspaperirullalle tuli käyttöä

 

Tällä kertaa Joensuusta Sinnalla tuli nähtyä linja-autoaseman (, missä Arto oli työpäivän jälkeen vastassa) lisäksi Prisman parkkipaikka ja Musti&Mirri. Sinna ei vielä osannut nähdä kyseisen paikan ainutlaatuisuutta kaikkine herkkuineen, sillä tytyn suuhun eksyivät vain luulaatikossa makoillut muovipussi ja myyjän varpaat Myyjän sylissä istuskeltiin ilmeisesti niin nätisti, että Sinna sai lähtiessään vielä namipalkan käynnistään. Tästä taisi tulla Sinnan lempikauppareissu (tosin vielä tähän mennessä ainut sellainen )

 

Joensuussa shoppailun jälkeen matkamme jatkui Noljakkaan Arton äitin ja Juhan luokse. Maarit antoi Sinnalle istumisesta palkaksi uuden Mustista&Mirristä hankitun kong-lelun. Lisäksi kun sai vielä natustaa uutta luuta, niin vierailureissu meni oikein hyvin Naapurin lumikolakin herätti vain pienen ihmetyksen ja sekin käytiin katsastamassa ihan lähemminkin, olihan moisesta uskalluksesta tiedossa taas uuden ihmisen kivankivoja rapsutuksia

 

Illalla katsottiin iltasaduksi Koiran kieli -dvd. Kiitos, Tiina. Hyvä oli! Hieman jäi vielä epäselväksi, miten se häntä vipattaa missäkin tilanteessa?

 

p.s. Tämä viikko on reenattu istumista ja paikalla oloa ennen ovesta ulos- tai sisäänmenoa. Kiitti tästäkin vinkistä, Tiina! Aika hyvin on toiminut, sillä samaa säveltä on toistettu ruuanannossa jo alusta lähtien. Häiriötekijät kylläkin vielä sekoittavat pakan..