Perjantai-iltana juoksut sitten saapuivat taloon - viimein. Sinna on ollut hieman väsyneen oloinen, muuten aika normaali.

 

Lauantaina ajeltiin Ahveniselle mökille. Nella-nöffin kanssa Sinna pääsi remmilenkille, pihalla juoksentelivat vapaana vain hetken, sen verran hurjalta newfoundilaisen matala murahdus kuulosti, vaikkei se varmasti mitään vakavampaa tarkoittanutkaan. Viivi-kultaisen kanssa Sinnalla sujui paremmin kuin ennen, Sinna antoi Viivin olla enemmän rauhassa ja Viivi taisi arvostaa ko. elettä Mökin metsässä käytiin viesteilemässä. Otettiin viisi väliä, matkana vain reilu sata metriä, mutta näköyhteyden katkaisi mäki. Pari kertaa Artolta Tiialle kaarsi omaa reittiään, muuten juoksi mukavasti. Mahotonta intoa (jota yleensä on ollut) ei tänään kuitenkaan nähty, liekkö syynä juoksut vai se, ettei ollut muita koiria juoksemassa. Vaikka juoksihan Sinna viimeksikin myös ekana koirana, vaikka oli toinen koira juoksemassa..

 

Tänään käytiin Särkivaaralla hakuilemassa. Sinnalle otettiin viisi maalimiestä: haamu, ääni, muistikuvat (kaksi kerralla näytettyä haamua, jotka Sinna sai hakea valitsemassaan järjestyksessä) ja syvyyttä pakeneva haamu. Sinna juoksi ekan haamun ohi, mutta jatkoi hienosti etsimistä ja ukko löytyi. Toka maalimies löytyi mahtavasti suoraan. Muistikuvista Sinna valitsi tokana näytetyn haamun. Hienosti löytyi! Toka haamu muistikuvista vaati hieman enemmän töitä, Sinna ei meinannut irrota tarpeeksi syvälle, mutta jälleen itsenäisesti työskennellen löysi. Loppuun otettiin vielä kiva helppo juokseva haamu, joka meni nappiin Tänäänkin oli mukana Sinnalle uusi ihminen maalimiehenä, jonka Sinna tapasi vasta piilossa, mukavaa