Oltiin taas päivä Enossa mökillä. Kuvia Arton äitin ottamina tulossa blogiin toivottavasti myöhemmin Uintiin ja tehtiin jälki. Jäljellä mittaa reilu 100 metriä, nakkeja vähemmän kuin yleensä (paitsi ihan loppumetreillä enemmän, kun siinä oli poikittaisia traktorin renkaan uria). Oi miten taitavasti meni Pää nousi pari kertaa, joista tokalla kerralla Sinna katsahti liinan perässä olevaa Artoa ja tämän vierellä olevaa Tiiaa, että nyt kyllä jo väsyttäis ja olis kuuma. Mutta itsenäisesti heti jatkoi vipot rutistukset keskittyneesti That's our girl!

 

Taas kävi Sinna ajamassa omatoimisesti saman jälen vapaana varsinaisen jälen teon jälkeen ihmisväen seuratessa sisältä sohvalta käsin. Ja jälleen meni Sinnan omatoiminen jäljen ajo jopa paremmin kuin liinan kanssa suoritettu On se vaan niin hauska tapaus tuon nenunsa kanssa Nyt pidetäänkin varmaan sitten jälkeilyn kanssa hetken (reilun viikon?) tauko, kun kerta hyvin mennee.. Ja keskitytään sitten vaikka hankalampiin asioihin elämässä, kuten vaikkapa tottis Jos nyt vaan nuo helteet vähän taukois.. Nimimerkillä "viimekin yönä osin parvekkeella nukkuneet ihmiset ja koira"..

 

Käytiin tänään myös toistamiseen tällä viikolla Sinnan kanssa Joensuun hurjassa keskustassa kävelyllä. Ei ollut mitään ärinöitä eikä sinkoiluita (paitsi tuulessa lentävien roskien ja lehtien perään tottakai!), pikkuisen vain kevyttä tasaista vetoa joitakin ohikulkijoita päin. Lisää tätä!

 

p.s. Hyvin toimi mökillä taas irroituskäsky kepillä. Toimi myös Arton äitin toimesta  Pikkuisen harjoiteltiin noutoa kahdella kepillä.